Rent a car Miercurea Ciuc - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


miercureaciuc@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 742 800 700
Asistenta rutiera +40 742 194 592

Miercurea Ciuc, Str. Harghita nr. 41, imobilul Arta biroul nr. 19

Superb! Mașini noi la preturi super ok de inchiriat? Foarte mulțumit de modul și transparenta cu care se închiriază și se returnează masina. (Translated by Google) Superb! New cars at super ok prices for rent? Very satisfied with the way and transparency with which the car is rented and returned.
Petru Martin
Petru Martin
a inchiriat in 2020-10-04

Inchirieri masini Miercurea Ciuc

Agentia de inchirieri masini Miercurea Ciuc va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi convenabile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Miercurea Ciuc.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti orasul de preluare si predare si sa stabiliti intervalul de timp pentru care doriti inchirierea. Ulterior va puteti alege modelul de masina dorit, tipul de asigurare si echipamentele aditionale de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei dumneavoastra. Plata inchirierii se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezentata la sediu pentru preluarea masinii.

Puteti rezerva o masina si contactandu-i telefonic pe reprezentantii nostri de la Autonom Rent a Car Miercurea Ciuc, de luni pân? vineri între orele 09:00 - 18:00.

Despre Autonom Rent a Car

Autonom Rent a Car este un furnizor integrat de solutii de mobilitate cu acoperire nationala, avand peste 46 de puncte de lucru, in peste 30 de orase, precum Alba Iulia, Arad, Bacau, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Roman, Sibiu, Slatina, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Tulcea.

De asemenea, Autonom Rent-a-Car va ofera servicii de inchirieri auto si in principalele aeroporturi: aeroportul Bucuresti "Henri Coanda – Otopeni", Arad, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu Mure?, Timisoara.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste oferta potrivita pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a car iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de interes.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.