Rent a car Targu Mures - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


mures@autonom.ro

Rezervari 24/7 +4 0742 800 700
Asistenta rutiera +4 0749 033 323

Strada Budiului, nr. 7

Friendly helpfull staff, got an upgrade, car in very good condition, everything as planned
Lu00e1szlu00f3 Gu00e1bos
Lu00e1szlu00f3 Gu00e1bos
a inchiriat in 2022-05-23

(Translated by Google) Everything was perfect. Customer friendly service. (Original) Minden tökéletes volt. Ügyfél barát kiszolgálás.
Birton Su00e1ndor
Birton Su00e1ndor
a inchiriat in 2022-05-10

Excellent service!
Alex Covaci
Alex Covaci
a inchiriat in 2022-03-14

Oameni deosebiți! (Translated by Google) Great people!
Bogdan Racoti
Bogdan Racoti
a inchiriat in 2022-03-13

Profesioniști (Translated by Google) Professionals
mircea andrus
mircea andrus
a inchiriat in 2022-02-10

Seriozitate maximă!! ?? (Translated by Google) Maximum seriousness !! ⁇
Boga Barna
Boga Barna
a inchiriat in 2022-02-05

De recomandat ,eu personal voi apela mereu la autonom ,serviciul si parcul de masini la standarde europene. (Translated by Google) Recommended, I personally will always call the autonomous, the service and the car park to European standards.
costel stefan
costel stefan
a inchiriat in 2022-01-01

The best ever!
Valerian Macarie
Valerian Macarie
a inchiriat in 2021-11-22

Am inchiriat o masina mai spatioasa ca a mea pentru concediu in Bulgaria. Sunt foarte multumit de experienta. Recomand tuturor. (Translated by Google) I rented a more spacious car than mine for the holidays in Bulgaria. I am very satisfied with the experience. I recommend to everyone.
Zoltan Szasz
Zoltan Szasz
a inchiriat in 2021-09-14

Rented cars from them this summer. They were very professional and went the extra mile (drop off and pick-up from my home address). Very happy with the service, would highly recommend.
alina bianca
alina bianca
a inchiriat in 2021-08-24

Recomand! Masini intretinute, personal amabil si bine pregatit. (Translated by Google) I recommend! Well-maintained cars, friendly and well-trained staff.
Du00e1niel Csiszu00e1r
Du00e1niel Csiszu00e1r
a inchiriat in 2021-01-24

Personal foarte amabil. Servicii de inalta calitate. (Translated by Google) Very friendly staff. High quality services.
Loghin Radu
Loghin Radu
a inchiriat in 2020-01-10

Promptitudine. (Translated by Google) Readiness.
Alexandru Tabaran
Alexandru Tabaran
a inchiriat in 2019-10-23

Briliant service! Friendly staff and spotless cars, fully insured and limitless mileage. Would definitely use again next year!
Cristi Codreanu
Cristi Codreanu
a inchiriat in 2019-08-27

Am avut nevoie de o mașină in Targu Mureș, am primit o mașină de categorie mai bună decât am comandat fără extra cost. Am avut masina in perioada sărbătorilor si desi ei nu lucrau au venit sa primească mașina. Am fost întrebat dacă am nevoie sa fiu dus undeva dar eu deja imi planuisem si nu a fost nevoie. Gestul conteaza. Mașina desi avea peste 100k mergea ceas. Am fost foarte multumit si dacă o să mai am nevoie in Transilvania de mașină cu siguranță voi apela la ei. (Translated by Google) We needed a car in Targu Mures, we got a better car than I ordered at no extra cost. I had a car during the holidays and although they were not working they came to receive the car. I was asked if I needed to go somewhere but I had already planned and it was not necessary. Gesture matters. Although the car was over 100k, it was going clock. I was very pleased and if I needed Transylvania in the car, I would definitely resort to them.
Octy D
Octy D
a inchiriat in 2019-05-03

Profesionalisti de inalta calitate! (Translated by Google) High quality professionals!
Cata POP
Cata POP
a inchiriat in 2019-01-07

Inchirieri auto Targu Mures

Autonom Rent a Car Targu Mures va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto la preturi accesibile. Flota Autonom prezinta o gama variata de modele, care se pot adapta cu usurinta nevoilor dumneavostra. Suplimentar, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Targu Mures.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti orasul de preluare si predare si sa stabiliti intervalul de timp pentru care doriti inchirierea. Ulterior va puteti alege clasa din care face masina dorita, tipul de asigurare si echipamentele aditionale de care aveti nevoie pe parcursul calatoriei dumneavoastra. Plata inchirierii se poate face atat cu cardul de credit, cat si cash atunci cand va veti prezentata la sediu pentru preluarea masinii.

Puteti rezerva o masina si contactandu-i telefonic pe reprezentantii nostri de la Autonom Rent a Car Targu Mures, de luni pâna vineri între orele 09:00 - 18:00.

Descoperiti Targu Mures

Vreti sa profitati la maximum de timpul petrecut in Targu Mures? Inchiriati o masina de la Autonom Rent a Car Targu Mures, care va ofera preturi convenabile si servicii de inchirieri auto peste asteptari. Puteti inchiria o masina economica sau chiar un microbuz, pentru a descoperi atractiile orasului impreuna cu familia si prietenii.

Odata inchiriat autoturismul dorit de la Autonom, vizitati Cetatea Medievala a orasului. Construit la inceputul secolului al 17-lea, acest edificiu are ziduri si bastioane puternice, bine pastrate pana astazi, precum si o biserica reformata, in stil gotic, datand din secolul al 14-lea. Vizitati, de asemenea, Gradina Zoologica, a doua din tara ca suprafata si varietate a speciilor, si faceti o plimbare prin Piata Centrala, numita si "Piata Trandafirilor".

Inchiriere masina pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom Targu Mures si conduceti pana la Platoul Cornesti, aflat pe dealul omonim, la o altitudine de 488 m, de unde aveti o perspectiva incantatoare asupra Vaii Muresului. Printre atractiile Parcului Cornesti se numara un teatru de vara, un trenulet pentru copii si un restaurant construit la inceputul secolului trecut. Daca va plac traseurile off-road, inchiriati un Jeep SUV si urcati pe varful Saca Mare din Muntii Gurghiului, la o altitudine 1777 m; traseul incepe din satul Iliesi de langa Sovata, in directia NE.

Inchirieri masini cu sofer & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Targu Mures spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom Rent a Car va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.