Locatii

Iasi - Aeroport

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Andrei Sasu
Manager: 
Tarquinius Stamate
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0232.22.05.04
Adresa: 
Aeroportul International Iasi (IAS)
E-mail: 
iasi@autonom.ro

Inchirieri masini Iasi - Aeroport

NOU: Cel mai mic pret garantat inchirieri masini Iasi !
In cazul in care gasiti o oferta mai buna va oferim acelasi tarif cu reducere de 1EUR/zi!

Autonom Rent a Car Iasi va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Iasi.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Iasi. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia de inchirieri masini Iasi va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Iasi.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti orasul Iasi

Pentru a va optimiza timpul, apelati la serviciile de inchirieri masini oferite de biroul Autonom din aeroportul Iasi, care va ofera o gama noua si variata de autoturisme, la cele mai bune preturi. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica, sau pentru un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii.

Dupa ce inchiriati masina dorita de la Autonom, vizitati Palatul Culturii, inaugurat in 1926 de Regele Ferdinand de Hohenzollern. Realizat dupa planurile arhitectului I.D.Berindei, monumentul a fost ridicat pe ruinele vechii curti domnesti (1434), reconstruita in stil neoclasic de printul Alexandru Moruzi (1806-1812), iar constructia a durat 20 de ani. Stilul palatului e neogotic flamboyant, cu detalii ornamentale si elemente heraldice in exterior.

Apoi, faceti o oprire si la Manastirea Cetatuia. Construita intre 1669 - 1672 de Gheorghe Duca, domnitor al Moldovei, ansamblul manastirii cuprinde biserica cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, care este si atractia principala a centrului, turnul-clopotnita, casa domneasca, sala gotica, baia sau cuhnia si corpul de chilii.

Inchirieri masini Aeroport Iasi / Rent a Car Iasi pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri autoturisme / rent a car ale biroului Autonom din aeroportul Iasi si vizitati Manastirea Galata, ctitorita in secolul al XVI-lea de domnitorul Petre Schiopul pe una din cele sapte coline ale Iasului, cu fortificatii si un impresionant turn la intrare.

Inchiriere masini Aeroportul Iasi

Aeroportul Iasi, aflat la aproximativ 8 km est de centrul orasului, este unul dintre cele mai vechi aeroporturi acreditate de pe teritoriul actual al Romaniei. Primele zboruri au avut loc in 1905, iar in 1926, odata cu inaugurarea cursei Bucuresti-Galati-Iasi si Chisinau, Aeroportul Iasi a capatat statutul de aeroport comercial. In 1969 aeroportul a fost modernizat, construindu-se o pista de beton lunga de 1800 m si un terminal pentru pasageri.

Autonom Rent a Car Iasi va ofera posibilitatea de a preluare si livrare a autoturismului inchiriat din incinta aeroportului Iasi. Va asteptam la biroul nostru, aflat in zona de rent a car din cadrul aeroportului.

Inchiriere masini Iasi / Rent a Car Iasi cu sofer & Transfer aeroport Iasi

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul Iasi spre orice destinatie din oras sau imprejurimi, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.