Rent a car Roman - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


Super!!! Multumesc Mircea pentru profesionalism. (Translated by Google) Super!!! Thank you Mircea for your professionalism.
pochiscan costica
pochiscan costica
a inchiriat in 2022-04-26

Am închiriat de mai multe ori mașini de la aceasta firma. De fiecare data am fost întâmpinat cu bunăvoința și profesionalism, primind autoturisme impecabile. Cand am avut nevoie de masina pentru o singura zi, Stefan, a plecat din Bacău pana la Cluj, pentru a ma ajuta. Îl recomand cu deplina incredere! (Translated by Google) I have rented cars from this company several times. Each time I was greeted with goodwill and professionalism, receiving impeccable cars. When I needed a car for one day, Stefan left Bacău for Cluj to help me. I recommend it with complete confidence!
Constantin Putina
Constantin Putina
a inchiriat in 2022-02-25

Super (Translated by Google) Super
Neo
Neo
a inchiriat in 2021-08-30

Very professional! Provide great service and technical support. They have locations all over Romania. Trusted company. + Autonom is a company made in Romania.
Pierre Spencer
Pierre Spencer
a inchiriat in 2021-01-08

Serviciu foarte bun, masini noi, echipa tanara, prietenoasa si cu atitudine profesionista. Per total o experienta foarte placuta! (Translated by Google) Very good service, new cars, young team, friendly and professional attitude. Per total a very nice experience!
ovidiu stanciu
ovidiu stanciu
a inchiriat in 2019-06-21

O agenție ok,am închiriat o mașină în august după am prelungit contractul fără costuri suplimentare ,cei de la birou super de treabă. (Translated by Google) An agency ok, I rented a car in August after I extended the contract at no extra cost, the ones from the super nice office.
Cristina Cirjan
Cristina Cirjan
a inchiriat in 2018-09-06

Acceptabil???? (Translated by Google) Acceptable
Skill From The Sky
Skill From The Sky
a inchiriat in 2018-08-01

Excelent, util, dar nu este amplasat intr-o profitabila!! ?? (Translated by Google) Excellent, useful, but not placed in a profitable one !! ??
Blue Men
Blue Men
a inchiriat in 2018-05-13

Serviciu impecabil, de fiecare data!! (Translated by Google) Impeccable service, every time !!
Ionut Ghinet J
Ionut Ghinet J
a inchiriat in 2018-02-23

Serviciu prompt și profesional, agenția e deschisă 7 zile pe săptămână. (Translated by Google) Prompt and professional service, the agency is open 7 days a week.
Delta Sierra
Delta Sierra
a inchiriat in 2017-10-17

După ce am lăsat mașina m-au dus la aeroport fără nici o ezitare.sunt de cuvânt și au rețea în toată țara. eu am avut o experiență plăcută cu Autonom. vom repeta... (Translated by Google) After leaving the car they took me to the airport without any hesitation. They are word and have network all over the country. I had a pleasant experience autonomy. we will repeat ...
Adrian G
Adrian G
a inchiriat in 2016-11-14

Inchiriere masini in Roman

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Roman si pe toata raza judetului Neamt.

Agentia de rent car Roman se afla pe Bulevardul Resita, nr. 26 si este deschisa de luni pana vineri, de la 09:00 la 18:00. Punem la dispozitia dumneavoastra o gama varianta de masini la preturi accesibile, iar tariful include livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Roman.

Rezervarile inchirierii auto in Roman se realizeaza telefon, apeland numarul de telefon al reprezentantei Roman: +(4)0748.223.022, prin e-mail la adresa roman@autonom.ro sau online in regim non-stop, completand chestionarul de inchirieri auto.

Masinile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra sunt de ultima generatie, cu o vechime medie de 1 an. Fiecare automobil este dotat cu aer conditionat, deoarece dorim sa oferim o experienta cat mai placuta clientilor nostri, fie ca este anotimp calduros sau racoros. Recomandam rent a car Roman pentru a va deplasa mai usor in locurile pe care doriti sa le vedeti in vizita profesionala sau personala din acest oras.

Serviciul de inchirieri auto Roman include in tariful comunicat numar nelimitat de kilometri, asigurare in caz de accident si furt, taxa de drum si TVA. Taxa de protectie standard in cazul unui accident sau furt presupune o fransiza, adica o garantie in cazurile anterior mentionate. Aceasta taxa este blocata pe un card de credit in momentul in care preluati masina si va este deblocata in momentul in care o predati in starea initiala. In cazul in care masina inchiriata a suferit daune, se va retine din garantie contravaloarea acesteia, in limita maxima a fransizei. Puteti opta, de asemenea, pentru inchirierea masinii fara depozit, prin achizitionatrea protectiei suplimentare Limitat sau Relaxat.
Mai mult, puteti inchiria echipamente optionale, precum GPS, scaun de bebelus sau de copil, router wi-fi si suport ski.

Ce puteti vizita in Roman si in imprejurimi?

  • Muzeul de Stiintele Naturii
  • Hanul Ancutei
  • Palatul Negruzzi si Muzeul de Istorie
  • Cheile Bicazului
  • Lacul Bicaz