Rent a car Iasi Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


iasi@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 748 127 981, +40 749 125 476
Asistenta rutiera +40 751 189 046

Aeroportul International Iasi

Great service
Danny Burac
Danny Burac
a inchiriat in 2019-06-20

Închirieri auto la standarde internaționale, transfer de persoane, personal super profesionist. Prețuri foarte avantajoase! (Translated by Google) Car rental to international standards, transfer of people, super professional staff. Very good prices!
Cojocaru Adrian
Cojocaru Adrian
a inchiriat in 2019-05-11

Am închiriat o masina de la Autonom Iasi din Aeroport. Am primit o masina putin peste clasa pentru care am plătit, înmatriculata in 2018. Operatorul a fost foarte amabil. Au fost flexibili si am putut Înapoia masina la 4AM. Am avut un incident care nu a tinut de noi in urma caruia a aparut un f mic semn. Cei de la Autonom au fost foarte rezonabili fiind de acord ca nu era un semn vizibil si nu reprezenta vreun pericol. În consecinta, ne-au deblocat intreaga garantie dupa o saptamana. Noi vom reveni la ei mereu si ii vom recomanda oricui are nevoie de o masina din Iași. Va multumim! (Translated by Google) I rented a car from Autonom Iasi Airport. I received a car a little over the class I paid for, registered in 2018. The operator was very kind. They were flexible and I was able to return the car at 4AM. We had an incident that did not affect us as a result of which a small sign appeared. The people from Autonom were very reasonable, agreeing that it was not a visible sign and did not represent any danger. Consequently, they unlocked our entire warranty after one week. We will always come back to them and recommend them to anyone who needs a car in Iasi. Thank you!
Daniela Negru
Daniela Negru
a inchiriat in 2018-11-10

We arrived at the Iasi airport and the rental agency to return the rented car. We were greeted by a smiling young man named Zico who checked the vehicle, asked how it was and whether I was satisfied with the vehicle. He signed the form that the vehicle had been returned to him, his treatment was quick and exhaustive and I was very satisfied with him and the service I received from the rental company, and I would return to them to rent a car again in Romania.
shabtai beniamin
shabtai beniamin
a inchiriat in 2018-05-09

Fain (Translated by Google) Fain
Andrei Pavel
Andrei Pavel
a inchiriat in 2017-12-08

Rent a Car Iasi Aeroport

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Iasi. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia Autonom de inchirieri masini Iasi va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari de mai sus, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Iasi. Serviciile noastre de rent a car sunt disponibile non-stop.

Descoperiti Iasi

Iasi (livresc Iasii, respectiv Targu' Iesilor) este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, Moldova, Romania.

Cand ajungeti in Iasi, nu uitati sa vizitati:

  • Gradina Botanica de pe dealul Copou;
  • Dealul Ticaului, unde veti gasi Bojdeuca lui Ion Creanga, casa in care a locuit scriitorul in perioada 1872 - 1889. Devenita muzeu memorial la 15 aprilie 1918, Bojdeuca lui Creanga este prima casa memoriala din Roman;
  • De asemenea, merita sa vedeti si Biserica "Sfantul Nicolae". Construita din vointa lui Stefan cel Mare intre 1491 si 1492, aceasta biserica este cel mai vechi edificiu religios din Iasi care s-a pastrat pana astazi.

Ce trebuie sa stiti cand inchiriati o masina

  • Consultati mai multe oferte de inchirieri si gasiti oferta potrivita pentru dumneavoastra. Asigurati-va ca firma de rent a car poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  • Selectati cu atentie modelul de masina de care aveti nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ati venit neinsotiti, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici, precum Toyota Aygo. Daca sunteti cu familia sau prietenii, va puteti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze, precum Renault Trafic 8+1.
  • Asigurati-va ca ati parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirmati rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verificati atent masina de inchiriat si, daca vi se pare ca ceva nu este in regula, instiintati imediat reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intrebati reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faceti in cazul in care aveti parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, de ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.