Rent a car Botosani - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


botosani@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 754 01 60 26

Calea Nationala, nr. 54, Sc. C, Ap 1 

O experiență plăcută alături de echipa Autonom Botoșani! (Translated by Google) A pleasant experience with the Autonom Botoșani team!
Stefan Cojocariu
Stefan Cojocariu
a inchiriat in 2021-12-29

Am inchriat o masina de la Autonom Botosani ,si am avut parte de o experienta de 5 ⭐️,atat Andrei cat si Gabriel au fost la dispozitia mea , recomand Autonom Botosani ….good job guys ,thanks very much and see you guys soon !!!!?????? (Translated by Google) I rented a car from Autonom Botosani, and I had an experience of 5 ⭐️, both Andrei and Gabriel were at my disposal, I recommend Autonom Botosani… .good job guys, thanks very much and see you guys soon !! !! ??????
Andrei Drughi
Andrei Drughi
a inchiriat in 2021-10-31

Experiență remarcabilă, servicii excelente pentru clienți, Mașină și personal excelent. Cu siguranță le voi solicita serviciile în viitor și le recomand. Mulțumesc din nou întregului personal Autonom. (Translated by Google) Outstanding experience, excellent customer service, excellent car and staff. I will definitely ask for their services in the future and I recommend them. Thanks again to the entire Autonomous staff.
Simona
Simona
a inchiriat in 2021-08-30

Am inchiriat recent o masina de la Autonom.Am avut parte de o experienta la suprlativ. O echipa de tineri cu chef de munca,foarte amabili, iti raspund la intrebari fara sa se irite , chiar iti dau mai multe detalii decat ceri.Raspund la telefon la orice ora sau te cauta in cazul in care au pierdut un apel. Se adapteaza dupa client(am avut o mica problema cu masina ,mi-au venit imediat in ajutor).Coerenta, promtitudine,amabilitate , responsabilitate, profesionalism. Va multumesc din suflet si cred in tineri.Sunteti al naibi de buni! (Translated by Google) I recently rented a car from Autonom. I had a superlative experience. A team of young people with hard work, very kind, answer your questions without being irritated, they even give you more details than you ask. They answer the phone at any time or look for you in case they missed a call. It adapts to the client (I had a small problem with the car, they came to my aid immediately). Consistency, promptness, kindness, responsibility, professionalism. Thank you from the bottom of my heart and I believe in young people. You are damn good!
DANIELA BONCIAG
DANIELA BONCIAG
a inchiriat in 2021-08-06

Perfect staf exceptional (Translated by Google) Perfectly exceptional staff
Aurel Surugiu
Aurel Surugiu
a inchiriat in 2021-02-20

Seriozitate, profesionalism (Translated by Google) Seriousness, professionalism
Marius Lopatiuc
Marius Lopatiuc
a inchiriat in 2020-10-18

Operativitate maxima. (Translated by Google) Maximum operability.
Neo
Neo
a inchiriat in 2019-12-09

O filială deschisa recent cu o echipă tânără cu dăruire și mult profesionalism.Bravo. (Translated by Google) A recently opened subsidiary with a young team with dedication and great professionalism.Bravo.
IULIAN MIRONESCU
IULIAN MIRONESCU
a inchiriat in 2019-03-13

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini in Botosani

Autonom Rent a Car Botosani va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Botosani.

Infiintata in aprilie 2009, Autonom Rent a Car Botosani este una dintre cele mai vechi agentii din reteaua nationala Autonom, care cuprinde 46 de puncte de lucru in 35 de orase. In oferta de inchiriere masini veti gasi de la autoturisme din clasa mini, ideale pentru mobilitatea in oras, pana la masini de lux si limuzine care pot fi inchiriate pentru ocazii speciale.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari de mai sus, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Botosani. Programul agentiei este Luni-Vineri, între orele 09:00 - 18:00.

Descopera Botosani

Atestat documentar din anul 1350, orasul Botosani se afla in nordul Moldovei, plai cu peisaje impresionante, incarcat de istorie si traditii. Va recomandam sa vizitati Centrul Vechi, Muzeul de Etnografie, Galeriile de Arta Plastica Stefan Luchian, Casa Memoriala "Nicolae Iorga", Bisericile Sf. Nicolae si Popauti, ctitorite de Stefan cel Mare, Biserica Lipoveneasca si Parcul Mihai Eminescu, datand din 1869, care inca mai pastreaza cativa arbori contemporani cu poetul ne-pereche, Biserica Uspenia, unde a fost botezat Mihai Eminescu la 21 ianuarie 1850, dar si Cladirea Primariei, construita la sfarsitul sec. 18, in stil eclectic de influenta germana. In afara orasului, merita sa opriti la Manastirea Agafton, la 8 km de oras pe drumul spre Suceava, si complexul monahal de la Vorona, la 24 de km de Botosani.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste cel mai bun pret pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a cari iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.