Rent a car Botosani - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Data Preluare
Data Predare

Contact


botosani@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 754 01 60 26

Calea Nationala, nr. 54, Sc. C, Ap 1 

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini in Botosani

Autonom Rent a Car Botosani va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din municipiul Botosani.

Infiintata in aprilie 2009, Autonom Rent a Car Botosani este una dintre cele mai vechi agentii din reteaua nationala Autonom, care cuprinde 46 de puncte de lucru in 35 de orase. In oferta de inchiriere masini veti gasi de la autoturisme din clasa mini, ideale pentru mobilitatea in oras, pana la masini de lux si limuzine care pot fi inchiriate pentru ocazii speciale.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari de mai sus, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Botosani. Programul agentiei este Luni-Vineri, între orele 09:00 - 18:00.

Descopera Botosani

Atestat documentar din anul 1350, orasul Botosani se afla in nordul Moldovei, plai cu peisaje impresionante, incarcat de istorie si traditii. Va recomandam sa vizitati Centrul Vechi, Muzeul de Etnografie, Galeriile de Arta Plastica Stefan Luchian, Casa Memoriala "Nicolae Iorga", Bisericile Sf. Nicolae si Popauti, ctitorite de Stefan cel Mare, Biserica Lipoveneasca si Parcul Mihai Eminescu, datand din 1869, care inca mai pastreaza cativa arbori contemporani cu poetul ne-pereche, Biserica Uspenia, unde a fost botezat Mihai Eminescu la 21 ianuarie 1850, dar si Cladirea Primariei, construita la sfarsitul sec. 18, in stil eclectic de influenta germana. In afara orasului, merita sa opriti la Manastirea Agafton, la 8 km de oras pe drumul spre Suceava, si complexul monahal de la Vorona, la 24 de km de Botosani.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste cel mai bun pret pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a cari iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de destinatie.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.