Rent a car Bacau - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


bacau@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 747 90 04 00

Strada Mioritei, nr 6

Fantastic experience in Bacau
dorina tuntuc
dorina tuntuc
a inchiriat in 2023-03-11

Super agenți la Bacau (Translated by Google) Super agents in Bacau
sorin sorin
sorin sorin
a inchiriat in 2023-03-01

Am calatorit in siguranta si confort de la Iasi la Bucuresti cu soferul Stefan Scripcaru, de la agentia Autonom Bacau. Recomand cu incredere atunci cand aveti nevoie de o masina cu sofer. (Translated by Google) I traveled safely and comfortably from Iasi to Bucharest with the driver Stefan Scripcaru, from the Autonom Bacau agency. I strongly recommend when you need a car with a driver.
Adrian Manea
Adrian Manea
a inchiriat in 2023-02-28

Am beneficiat de Serviciul închiriere auto+sofer. Călătoria a fost foarte liniștitoare și distractivă alături de Scripcaru Ștefan. (Translated by Google) I benefited from the car+driver rental service. The trip was very soothing and fun with Scripcaru Ștefan.
Stamate Stefan
Stamate Stefan
a inchiriat in 2023-02-28

Ok
Mihaela T
Mihaela T
a inchiriat in 2023-02-27

Cea mai bună experiență! Echipă profesionistă! Cel mai mult mi-a plăcut faptul că îi pot găsi la orice oră, orice zi, 24h/24h! (Translated by Google) The best experience! Professional team! What I liked most was that I could find them at any time, any day, 24 hours a day!
Alex Cosmin Tataru
Alex Cosmin Tataru
a inchiriat in 2023-02-23

Servicii de calitate, angajati profesioniști! 👏 (Translated by Google) Quality services, professional employees! 👏
catalin mazilu
catalin mazilu
a inchiriat in 2023-02-23

Servicii impecabile, personal prietenos si de ajutor! (Translated by Google) Impeccable services, friendly and helpful staff!
Georgeta Madalina
Georgeta Madalina
a inchiriat in 2023-02-23

Amabilitate și seriozitate! (Translated by Google) Kindness and seriousness!
Ionut Barbierubvv. Buzunar
Ionut Barbierubvv. Buzunar
a inchiriat in 2023-02-22

Am primit masina de inlocuire pentru accident! (Translated by Google) I received a replacement car for the accident!
Dragou0219 Vasilache
Dragou0219 Vasilache
a inchiriat in 2023-02-21

Am primit mașină prin proiectul RCA. (Translated by Google) I got car through the RCA project.
Marian Spiridon
Marian Spiridon
a inchiriat in 2023-02-20

Super!!! Multumesc Mircea pentru profesionalism. (Translated by Google) Super!!! Thank you Mircea for your professionalism.
pochiscan costica
pochiscan costica
a inchiriat in 2022-04-26

Am închiriat de mai multe ori mașini de la aceasta firma. De fiecare data am fost întâmpinat cu bunăvoința și profesionalism, primind autoturisme impecabile. Cand am avut nevoie de masina pentru o singura zi, Stefan, a plecat din Bacău pana la Cluj, pentru a ma ajuta. Îl recomand cu deplina incredere! (Translated by Google) I have rented cars from this company several times. Each time I was greeted with goodwill and professionalism, receiving impeccable cars. When I needed a car for one day, Stefan left Bacău for Cluj to help me. I recommend it with complete confidence!
Constantin Putina
Constantin Putina
a inchiriat in 2022-02-25

Super (Translated by Google) Super
Neo
Neo
a inchiriat in 2021-08-30

Very professional! Provide great service and technical support. They have locations all over Romania. Trusted company. + Autonom is a company made in Romania.
Pierre Spencer
Pierre Spencer
a inchiriat in 2021-01-08

Serviciu foarte bun, masini noi, echipa tanara, prietenoasa si cu atitudine profesionista. Per total o experienta foarte placuta! (Translated by Google) Very good service, new cars, young team, friendly and professional attitude. Per total a very nice experience!
ovidiu stanciu
ovidiu stanciu
a inchiriat in 2019-06-21

O agenție ok,am închiriat o mașină în august după am prelungit contractul fără costuri suplimentare ,cei de la birou super de treabă. (Translated by Google) An agency ok, I rented a car in August after I extended the contract at no extra cost, the ones from the super nice office.
Cristina Cirjan
Cristina Cirjan
a inchiriat in 2018-09-06

Acceptabil???? (Translated by Google) Acceptable
Skill From The Sky
Skill From The Sky
a inchiriat in 2018-08-01

Excelent, util, dar nu este amplasat intr-o profitabila!! ?? (Translated by Google) Excellent, useful, but not placed in a profitable one !! ??
Blue Men
Blue Men
a inchiriat in 2018-05-13

Serviciu impecabil, de fiecare data!! (Translated by Google) Impeccable service, every time !!
Ionut Ghinet J
Ionut Ghinet J
a inchiriat in 2018-02-23

Serviciu prompt și profesional, agenția e deschisă 7 zile pe săptămână. (Translated by Google) Prompt and professional service, the agency is open 7 days a week.
Delta Sierra
Delta Sierra
a inchiriat in 2017-10-17

După ce am lăsat mașina m-au dus la aeroport fără nici o ezitare.sunt de cuvânt și au rețea în toată țara. eu am avut o experiență plăcută cu Autonom. vom repeta... (Translated by Google) After leaving the car they took me to the airport without any hesitation. They are word and have network all over the country. I had a pleasant experience autonomy. we will repeat ...
Adrian G
Adrian G
a inchiriat in 2016-11-14

Autonom Rent a Car Bacau

Autonom Rent a Car Bacau va ofera servicii de inchirieri masini la preturi accesibile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din raza orasului Bacau.

Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia de inchirieri masini din Bacau va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 Dacia Duster sau microbuze si dube de marfa.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari online, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia Autonom Bacau, de luni pana vineri între orele 09:00 - 18:00.

Descoperiti orasul Bacau

Inchiriati un autoturism si vizitati, printre alte, Casa memoriala George Bacovia, deschisa publicului in 1971, punct de pornire al oricarui itinerariu cultural in Bacau.

La agentia Autonom Rent a Car de inchirieri masini din Bacau gasiti servicii ireprosabile de inchiriere auto la preturi convenabile. Astfel, va puteti relaxa si valorifica la maximum timpul. Puteti opta pentru o masina de inchiriat economica sau puteti inchiria un microbuz, pentru a petrece, impreuna cu familia si prietenii, o zi la Vivariul din Bacau, unde veti vedea expozitii de pasari exotice cantatoare si de ornament, pesti exotici si indigeni, porumbei de rasa, pasari de curte si animale arboricole.

Inchirieri masini in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchiriere auto Autonom si conduceti 50 de km pana la Manastirea Casin, locul ideal pentru a va bucura de o zi insorita. Construita in 1655 de voievodul Gheorghe Stefan, biserica era inconjurata de case domnesti si de un zid cu turnuri, fiind conceputa ca loc de aparare.

Centre inchirieri masini in Bacau

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra, de aceea va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram gratuit masina inchiriata la orice adresa din raza orasului. Sediul agentiei Autonom de inchiriere masini Bacau este situat in centrul orasului.

Inchirieri masini cu sofer & transfer aeroport - hotel

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta de la aeroport in Bacau sau alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom inchirieri auto Bacau va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, serviciu disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei catre orice destinatie.