Rent a car Bacau Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


bacau@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 747 90 04 00

Aeroportul International George Enescu

Cei de la Autonom au dat dovadă de un profesionalism de care ar trebui să ne bucuram cu toții. Eu personal sunt foarte bucuros că am beneficiat de serviciile lor la recomandarea cumnatei mele și eu la rândul meu îi voi recomanda tuturor care vor avea nevoie de ei. Vă mulțumesc frumos. (Translated by Google) Those from Autonom have shown a professionalism that we should all be proud of. I am personally very glad that I have benefited from their services at the recommendation of my sister-in-law and I in turn will recommend them to anyone who will need them. Thank you very much.
Alin Florin
Alin Florin
a inchiriat in 2022-07-05

Despre Autonom Bacau

Autonom Rent a Car Bacau va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Bacau.

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Bacau. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc. Agentia de inchirieri masini din Bacau va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Fiat Panda, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4 x 4 Dacia Duster sau microbuze si dube de marfa.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari online, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia Autonom Bacau. Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Ce poti vizita in Bacau?

In Bacau poti alege sa vizitezi casa parinteasca a lui George Bacovia si locurile care l-au inspirat pe acesta in scrierea celebrelor poezii. Daca te pasioneaza istoria, nu trebuie sa pleci fara sa faci un mic popas la Curtea Domneasca, una dintre cele mai importante destina?ii turistice ale ora?ului. Tot aici se afla si Complexul Muzeal Iulian Antonescu, care gazduieste obiecte vechi de secole. Iar daca nu stiati, Bacaul are chiar si o insula, aflata pe micul lac format de raul Bistrita si reprezinta locul ideal pentru plaja sau plimbari cu barca.

De ce sa alegi Autonom?

  • Acoperire nationala: poti inchiria oriunde în Romania
  • Asistenta rutiera 24/7: in caz de dauna sau defectiune tehnica, suntem disponibili non-stop si putem interveni oriunde în Romania în maximum 3 ore
  • Masini noi, cu o varst? medie de 1 an: punem la dispozitia clientilor masini de ultima generatie, în conditie foarte buna
  • Livrare si preluare gratuita pe raza orasului: un plus de confort pentru client
  • 95% din clienti au fost multumiti de serviciile noastre si ar recomanda Autonom unui prieten.