Rent a car Focsani - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


focsani@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 745 01 36 43

Strada Brailei nr 18

Servicii exceptionale, preturi corecte, personal extraordinar. (Translated by Google) Exceptional services, fair prices, great staff.
Marilena Serban
Marilena Serban
a inchiriat in 2021-12-01

(Translated by Google) Very nice excellent service and kind (Original) נחמד מאד שרות מצוין ואדיב
shlomi palas
shlomi palas
a inchiriat in 2021-09-02

CEA MAI SERIOASA FIRMA DE INCHIRIAT MASINI DIN FOCSANI! BRAVO! (Translated by Google) THE MOST SERIOUS CAR RENTAL COMPANY FROM FOCSANI! BRAVO!
JORJ
JORJ
a inchiriat in 2018-09-03

Autonom Rent a Car ofera servicii de inchirieri auto in Focsani

Autonom Rent a Car Focsani va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi convenabile. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa din orasul Focsani.

In oferta de inchirieri masini a Autonom Rent a Car Focsani, reprezentanta infiintata in septembrie 2008, veti gasi de la masini economice, pentru o simpla plimbare in oras, pana la microbuze pentru o excursie cu familia si prietenii.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Focsani. Programul agentiei este Luni-Vineri, intre orele 09:00 - 18:00.

Descopera Focsani

„Orasul de pe Milcov", raul pe care voievodul Stefan cel Mare l-a stabilit drept hotar intre Moldova si Tara Romaneasca in anul 1482, este un loc incarcat de istorie, iar atractiile turistice demonstreaza din plin acest lucru.

Cand ajungeti in Focsani, nu uitati sa vizitati:

  • Mausoleul Focsani, un monument memorial ridicat in perioada 1924 - 1926, pastreaza vie memoria eroilor din primul razboi mondial
  • Ateneul Popular si Complexul Muzeal Vrancea, ce cuprinde sectii de istorie si arheologie, etnografie si stiintele naturii.

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina

  • Consulta mai multe oferte de inchirieri si gaseste oferta potrivita pentru tine. Asigura-te ca firma de rent a car iti poate pune la dispozitie o masina in orasul de interes.
  • Selecteaza cu atentie modelul de masina de care ai nevoie in functie de scopul vizitei si de numarul de pasageri. Daca ai venit singur, intr-o calatorie de afaceri, probabil va fi suficienta inchirierea unei masini de dimensiuni mici. Daca esti cu familia sau prietenii, te poti orienta catre inchirieri minivan sau chiar inchirieri microbuze.
  • Asigura-te ca ai parcurs toti pasii pentru rezervarea masinii si confirma rezervarea cu reprezentantii firmei de rent a car.
  • Verifica atent masina de inchiriat si daca ti se pare ca ceva nu este in regula, instiinteaza-i imediat pe reprezentantii firmei de rent a car.
  • Intreaba-i pe reprezentantii firmei de rent a car ce trebuie sa faci in cazul in care ai parte de un eveniment in trafic. Cum trebuie sa procedati, ce acte aveti nevoie, pe cine trebuie sa contactati si in cat timp.