Rent a car Suceava Aeroport - Rezervare rapida


Alege locatie preluare
Alege locatie predare
Preluare
Predare

Contact


suceava@autonom.ro

Rezervari 24/7 +40 748 29 56 60

Aeroportul International Suceava

(Translated by Google) Despite a mistake in booking, the staff was very kind and helpful solving the problem in a baterdocchio ... I fully recommend .... (Original) Nonostante un disguido nella prenotazione,il personale e stato molto gentile e disponibile risolvendo il problema in un baterdocchio... raccomando pienamente....
Tatiana Iacobanu
Tatiana Iacobanu
a inchiriat in 2017-08-04

Autonom Rent a Car va ofera servicii de inchirieri masini din Aeroportul Suceava

Pentru confortul dumneavoastra, va oferim serviciul de inchiriere auto din aeroportul Suceava. Fie ca doriti sa inchiriati un autoturism pentru deplasari de afaceri sau pentru concediu, cu siguranta serviciile noastre de inchirieri auto vi se potrivesc.

Agentia Autonom de inchirieri masini Suceava va ofera o gama larga de autoturisme, in functie de necesitatile dumneavoastra, de la masini economice precum Dacia Logan, pana la masini de inchiriat de dimensiuni medii, standard, SUV 4x4 sau microbuze.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Suceava.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari are program non-stop.

Descoperiti Suceava

Pentru a valorifica la maximum timpul petrecut in Suceava, inchiriati o masina de la Autonom Rent a Car, care va ofera preturi accesibile si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti alege o masina convenabila si economica sau chiar un microbuz, pentru a calatori impreuna cu familia si prietenii in afara orasului.

In Suceava puteti vizita Cetatea Scheia sau Cetatea de Apus a Sucevei, acum in ruine, situata la o altitudine de 384 m, precum si Complexul medieval Zamca, ridicat in 1606, pe un platou din vestul orasului, de armenii refugiati in Moldova in secolul al 16-lea.

Inchiriere autoturism pentru weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini Autonom si conduceti pana in zona Dornei, unul din cele mai frumoase locuri in care natura si creatia umana coexista in armonie. Absolut unice sunt rezervatiile naturale, precum padurea seculara de la Slatioara, si manastirile ortodoxe pictate din sudul Bucovinei, incluse de UNESCO in patrimoniul cultural universal si vizitate de iubitori de arta si cultura din intreaga lume: Voronet (ctitorita in 1488), Putna (1469) - unde e inmormantat Stefan cel Mare, Humor (fondata in 1530), Moldovita (1532) si Sucevita (1584), fiecare avand un colorit specific.

Inchirieri masini Suceava & transfer aeroport

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta catre sau de la aeroportul din Suceava sau spre alt oras, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil din toate aeroporturile importante ale Romaniei, catre orice destinatie nationala.