Alex Diaconu si Autonom, parteneri la triatlon

Atlet, ciclist si inotator de elita. Mereu in miscare, gata de noi provocari si pregatit sa-si doboare propriile recorduri. Acesta este Alexandru Diaconu, unul din cei mai buni sportivi triatlonisti din Romania, de care multi au auzit si cu siguranta vom mai auzi.

Provocarile sportive se tin lant, iar Alex isi depaseste constant limitele. Rezultatele obtinute o dovedesc. Pe 16 iunie a.c., la a 3-a editie a competitiei Half Iron Man – XTR Triathlon Oradea, Alex s-a clasat, alaturi de echipa HIGH5, pe locul I. O performanta care confirma ambitia, tonusul si ascensiunea constanta a triatlonistului.

Traseul Half Iron Man a inclus o proba de inot de 2000 m, pe care Alex a terminat-o in 26’27”, apoi ciclism pe o distanta 82,5km, care a avut deopotriva portiuni plane, dar si urcari ,,interminabile, care te secau de puteri si apoi coborari rapide”; Alex a finalizat proba in 2h17’30”. A preluat apoi stafeta, pentru cursa de alergare pe 19,5km, coechipiera sa, Laura Baciu. “Dupa 4h37’30”, echipa High5 a trecut linia de sosire invingatoare si si-a pastrat titlul de cea mai buna echipa de HalfIronman din Romania pentru al doilea an consecutiv”scrie Alex pe blogul sau.

Autonom Rent a Car l-a sustinut pe Alex Diaconu la acest triatlon punandu-i la dispozitie o masina Volkswagen Amarok. De ce acest parteneriat? Fiindca avem nevoie de exemple de pasiune si ambitie, fiindca reusitele lui ne onoreaza si ne dau un imbold sa fim mereu mai buni si mai dinamici, fiindca si noi iubim sportul si indraznim sa credem ca avem si alte cateva repere si vise in comun si mai ales fiindca e o mandrie sa-l aplaudam si sa-i fim alaturi de fiecare data cand trece linia de finish. Nu in ultimul rand, fiindca Alex avea nevoie de sprijin pentru deplasarile sale in tara:

“Una din prioritatile mele pentru 2012 a fost sa gasesc un partener pentru transport. Mai exact, o companie care sa imi sustina deplasarile la competitii ajutandu-ma cu o masina. La scurt timp dupa ce m-am interesat prin cunostintele din lumea sportului, prietenii de la Aventuria mi-au prezentat o persoana din conducerea Autonom Rent a Car. Dorinta sa de a-mi sustine performanta si pasiunea comuna pentru sport au dus la incheierea unui parteneriat fructuos, in urma caruia deplasarile la nivel national imi sunt sustinute cu incredere de Autonom Rent a Car”, zice Alex.

In curand, Alexandru Diaconu va reprezenta Romania intr-o noua competitie, la Hamburg. Ii tinem pumnii!

Sursa foto: www.alexandrudiaconu.com