Autonom, in Jurnalul de Afaceri

Spre inceputul lunii, revista lunara digitala JurnaluldeAfaceri.ro a realizat un material cuprinzator, in care prezinta povestea Autonom de la inceputuri pana in prezent.

Dedicata cu predilectie managerilor si antreprenorilor, publicatia prezinta portrete de companii si manageri de succes, descrie realitatea tuturor domeniilor abordate, analizeaza tendintele pietei intr-o maniera obiectiva, conturand o imagine de ansamblu a mediului de afaceri romanesc. Iata de ce ne simtim onorati sa ne regasim in paginile virtuale ale Jurnalului.

Asadar, ce scrie despre noi? Daca v-am facut curiosi, iata rezumatul:

Profil-Autonom-Services-300x194

Cum am evoluat
Pe masura ce parcurgeti randurile revistei, deveniti martori la evolutia companiei noastre si la momentele-cheie care ne-au adus rolul actual de lider al pietei: de la primele reusite, obtinute inca din primii ani de activitate (100 de masini in flota, 10.000 de clienti), pana la extinderea nationala si internationala, nominalizarile si premiile care ne-au fost acordate de-a lungul timpului.

Unde suntem astazi
„Peste jumatate dintre companiile mari din Romania beneficiaza de serviciile Autonom: servicii de inchirieri auto pe termen scurt si mediu, servicii de leasing operational, servicii de transferuri cu sofer si shuttle service, servicii de inchirieri autoutilitare sau fleet management”, informeaza JurnaluldeAfaceri.ro

Ce planuri si prioritati avem
Piata de leasing operational si cea de inchirieri pe termen scurt inregistreaza cresteri sustinute si au in continuare potential de dezvoltare. Romania este acum o destinatie tot mai atractiva pentru turistii straini care cauta alternative la zonele aglomerate, astfel incat ne asteptam la o crestere a inchirierilor catre persoane fizice in sezonul cald ce urmeaza. In acest sens, investim continuu in instrumentele necesare pentru o buna organizare interna si in innoirea constanta a flotei. De pilda, parcul auto al companiei VMS, integrata recent in grupul nostru, ne va permite sa ne dezvoltam serviciile de transferuri cu sofer.

Rata de de 100% de innoire a contractelor, procentul ridicat de clienți mulțumiți care ne-ar recomanda și altora, cat si cresterea de 30% inregistrata in 2015 ne indreptatesc sa ne asteptam la o evolutie similara si anul acesta. Desigur, dupa o prima agentie externa inaugurata in 2014 in Budapesta, avem in vedere sa extindem serviciile Autonom si pe alte meridiane.

Mai multe despre acest subiect va invitam sa cititi aici, precum si in aceasta brosura. Totodata, va recomandam sa rasfoiti si voi paginile digitale din JurnaluldeAfaceri.ro, pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai noi stiri, subiecte si tendinte din afaceri si tehnologie. Multumim, JurnaluldeAfaceri.ro!