Autonom, premiat drept Cel mai bun angajator, pentru al patrulea an consecutiv

Cu bucurie va anuntam ca joi, 22 martie 2018, la Gala AON Best Employer, organizata de brokerul AON Romania la Hotel Novotel din Bucuresti, am fost premiati drept Cel mai bun angajator din anul 2017 – distinctie care ne onoreaza si ne ambitioneaza in egala masura.

Titlurile Best Employer au fost acordate pe baza rezultatelor inregistrate in cea de-a cincea editie a studiului AON Best Employers, in care este evaluata implicarea profesionala a resursei umane (engagement). La studiu au participat 41 de organizatii, reprezentate de 20.000 de respondenti fara functii manageriale, 5.700 middle manageri si 240 top manageri, din domeniile IT, financiar, agribusiness, pharma, retail, media, automotive, servicii medicale etc. Alte companii nominalizate, alaturi de noi, in aceasta editie AON Best Employer, sunt: Adobe Systems Romania, Edenred Romania, Eisberg Romania, Pfizer Romania, Premier Restaurants Romania si Secure Work Romania.

Rezultatele celui mai recent studiu AON Best Employers arata ca, anul trecut, implicarea profesionala a angajatilor a crescut cu 3%, comparativ cu 2016, iar rezultatele medii indica un engagement de 63% in randul angajatilor si un scor de 84% in cazul firmelor nominalizate.

Printre criteriile evaluate in cadrul studiului s-au numarat: echitatea salariala si impartirea castigurilor obtinute de companie cu angajatii, increderea acestora in resursele umane ale companiei si satisfactia cu privire la beneficiile oferite de companii lor si familiilor lor, recunoasterea meritelor in cadrul echipei, accesul la oportunitati in cariera, increderea angajatilor in forta companiilor de a atrage, retine si promova talente pe criterii de performanta – in toate aceste privinte, nominalizatii Best Employer clasandu-se net superior celorlalte companii.

Este al patrulea an consecutiv (dupa rezultatele din 2014, 2015 si 2016) în care suntem desemnați Cel mai bun angajator, iar pentru asta multumim intregii echipe Autonom, careia ii datoram acest titlu. Fiecare coleg, individual, dar si toti, impreuna, prin pasiunea si responsabilitatea pe care le investesc in activitatea lor, contribuie la acest frumos rezultat. Datorita voua, suntem din ce in ce mai buni pe zi ce trece! Felicitari si la mai multe premii! 😉

Pentru mai multe informatii despre studiul Best Employers în Romania, accesati http://bestemployerseurope.aon.com/ro/