Autonom a finalizat tranzactia cu Grupul Financiar Banca Transilvania pentru achizitia BT Operational Leasing

Dragi cititori. Suntem incantati sa va anuntam ca am incheiat cu success si in timp record acordul de cumparare a actiunilor BT Operational Leasing (BTOL)

Cu mare bucurie uram bun venit in echipa Autonom noilor nostri colegi de la BTOL, echipa Autonom s-a imbogatit si anul acesta.

Tot bun venit le uram si noilor clienti. In urma acestei tranzactii, impreuna cu partenerii nostri de la Banca Transilvania, vom pune bazele unui parteneriat extins pe durata a cinci ani, prin care clientii BT vor putea avea acces la un pachet atractiv de servicii de mobilitate. Acesta va cuprinde leasing operational, management de flote, asistenta rutiera, inchirieri auto si inchirieri auto cu sofer.

Incheierea acordului și tranzactia cu cel mai important grup financiar romanesc ne onoreaza si ne face sa tintim tot mai sus, pentru a oferi cele mai bune servicii si pentru a avea mereu clienti multumiti si incantati de ceea ce le oferim.

In relatia cu clientii BT Operational Leasing, aceasta veste este doar un prim pas dintr-o colaborare pe pe termen lung. Atat echipa BTOL cat si echipa Autonom, va stau la dispozitie pentru orice intrebare si pentru a asigura calitatea serviciilor cu care sunteti obisnuti. Suntem aici pentru a va oferi servicii de mobilitate adaptate nevoilor dumneavoastra si pentru a va facilita accesarea acestora astfel incat timpul alocat gestionarii serviciilor de mobilitate sa fie cat mai scurt.

Vom reveni in urmatoarea perioada cu mai multe informații despre evolutia integrarii celor doua companii. Va vom ține la curent cu toate noutatile si suntem la dispozitia voastra pentru orice intrebare.

Despre BT Operational Leasing

BT Operational Leasing a fost fondata in anul 2001, iar in 2006 a devenit parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, dupa ce BT Investments a achizitionat 51% din capitalul social al companiei. In 2012 si 2013 Grupul BT si-a majorat la 95% participatia la BT Operational Leasing si a inceput dezvoltarea sustenabila companiei. Aceasta a înregistrat o crestere de 7 ori a flotei in ultimii 6 ani, ajungand in 2017 la peste 3.000 masini administrate si o cifra de afaceri de peste 15 milioane de euro.

 Despre Autonom

Autonom este liderul pietei de inchirieri auto din Romania. Infiintata in anul 2006, a dezvoltat singura retea de mobilitate din Romania, cu servicii de inchirieri de masini, leasing operational, transferuri cu sofer, fleet management, in cadrul unei retele nationale unice: 45 de agentii in 35 de orase din Romania, Ungaria si Serbia. Cifra de afaceri a Grupului Autonom a fost de 27 milioane de euro in 2017.