Autonom Assistance, parte a Grupului Autonom, preia compania de asistență rutieră 9695

București, 16.02.2024: Autonom Assistance, compania de servicii de asistență rutieră din cadrul grupului Autonom, anunță finalizarea tranzacției pentru preluarea brandului de servicii de asistență rutieră 9695, consolidându-și astfel poziția în industria asistenței rutiere.

Prin această achiziție, Autonom Assistance își va extinde portofoliul de clienți și își propune să  dezvolte și mai mult relația cu clienții existenți, oferindu-le un spectru diversificat de servicii și beneficii printr-o experiență completă în domeniul asistenței rutiere naționale și internaționale. Compania de asistență rutieră 9695, cu o experiență de peste 14 ani în această industrie, se va integra în structura Autonom Assistance, păstrând standardele ridicate care au definit până acum ambele branduri.

“Ne bucurăm să anunțăm preluarea companiei de asistență rutieră 9695. Această achiziție reprezintă un pas important în strategia noastră de extindere și consolidare a poziției pe piața serviciilor de asistență rutieră. Ne angajăm să livrăm clienților noștri cele mai bune servicii și soluții în momentele dificile, iar prin această integrare, suntem convinși că vom îndeplini această promisiune.” a declarat Dan Toma, CEO Autonom Assistance

În urma acestei tranzacții, clienții ambelor companii vor beneficia de o gamă largă de servicii de mobilitate ce includ pe lângă serviciile clasice și pachete anuale și de vacanță, acoperind toate nevoile și cerințele în situații de urgență. De la consultanță în caz de daună, la tractare, repatriere și mașină de schimb, Autonom Assistance se angajează să ofere soluții rapide, eficiente și profesioniste, menite să ofere confort și siguranță clienților săi.

“Sunt încântat că am găsit în Autonom Assistance, companie cu capital 100% românesc, un partener alături de care compania 9695 să își continue dezvoltarea. Această realizare aduce o bucurie imensă și marchează o etapă semnificativă în evoluția și îmbunătățirea 9695.”  A declarat Horațiu Nicolau, fondator 9695

Pentru mai multe informații și detalii despre serviciile oferite de Autonom Assistance, vizitați website-ul: asistentarutiera.ro și 9695.ro

Despre Autonom Assistance

Autonom Assistance este o companie cu capital 100% românesc, parte a Grupului Autonom. Din 2006 până în prezent, a asigurat servicii de asistență pentru peste 200.000 de mașini și alături de partenerii din rețea, a realizat peste 70.000 de tractări, folosindu-se de cele 16 de platforme proprii existente la nivel național și de flota partenerilor la nivel național și internațional.

Despre 9695

9695, brand deținut de Auto Club Contact, este un business înființat în 2009, fiind primul din România care a oferit servicii integrate de asistență rutieră la nivel național și european cetățenilor români. Deservind peste 20.000 de clienți, compania și-a consolidat poziția pe piață, construind cea mai extinsă rețea de furnizori de servicii de asistență rutieră.