Bucharest Photo Week: o lume intreaga intr-un festival

Pasiunea noastra pentru calatorii se imbina perfect cu fotografia, motiv pentru care suntem entuziasmati sa va prezentam un eveniment ce le reuneste pe ambele: festivalul international de fotografie Bucharest Photo Week, aflat la a doua editie.

12017467_439267986262052_2614343955851547631_o

Anul acesta, tema festivalului a fost Travel si si-a propus sa reuneasca artisti din diferite zone ale lumii, demonstrand ca fotografia este un limbaj universal, ce transcende granitele de limba, nationalitate sau cultura. Invitatii sositi la Bucuresti din noua tari acopera zone vaste de pe cinci continente, precum si diverse arii de interes, de la fotografia din zonele de conflict pana la imagini spectaculoase din natura. Astfel, pasionatii de fotografie au ajuns mai aproape de izolata Islanda, de putin exploratul Myanmar, de colorata Cuba sau de Canada cea salbatica. Printre tipurile de lucrari pe care vizitatorii inca le pot admira se numara si fotografia de strada, de tip social, de peisaj sau portret.

Evenimentul le-a oferit participantilor prilejul de a vedea lumea larga si, de asemenea, i-a invatat pe cei dornici cum sa surprinda aceasta lume prin ochii digitali ai camerei foto. In acest scop, Bucharest Photo Week i-a intampinat pe vizitatori cu mai multe spatii expozitionale, ateliere gratuite, intalniri cu lectorii de master class si evenimente sustinute de invitatii straini. Ne-am bucurat sa sustinem proiectul si noi, echipa Autonom Rent A Car, asigurand transportul invitatilor sositi de peste hotare.

Vestea si mai buna esta ca, daca sunteti pasionati de fotografie si va doriti sa priviti lumea prin ochii camerei foto, inca mai aveti ocazia sa vizitati expozitiile din cadrul Bucharest Photo Week. Acestea sunt deschise pana pe 20 septembrie 2015, la Muzeul Taranului Roman, in sala Tancred Bănățeanu, intre orele 10:00-18:00. Speram sa va bucure ochii si sufletul! La buna reauzire!