Afaceri.ro cu autonomie

conferinta_JCI_CT

Vineri, 14 martie 2014, la Hotel Iaki din Mamaia, va avea loc conferința Afaceri.ro Constanta, ce se inscrie intr-o serie de evenimente lansate in 2013, pe teme legate de marketingul modern, noile tehnologii, networking si instrumente de finantare, precum si despre extinderea internationala a afacerilor.

In cadrul evenimentelor vor sustine prezentari oameni de afaceri cu experienta si specialisti. De pilda, conferinta de la Constanta ii va avea drept speakeri pe Marian Trifu – Director Directia Dezvoltare Export, Ministerul Economiei, Lajos Vajda – vicepresedinte al Asociatiei Clusterelor din Romania, Costin Sorici – Managing Partner Project Management Solutions SRL, Mircea Munteanu – Manager operatiuni in Romania Elastoffice AG Elvetia, Iulian Basu – presedinte ARRIS, Alexandru Lazescu – analist economic, Dana Ghinet – manager partener la Acces Project Investments, Cristian Culea – Moderator, Initiator JCI PLAY 4×4 si Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Conferintele vor include si sesiuni de networking, in care participantii vor putea sa-si prezinte afacerea, sa identifice potentiali colaboratori sau parteneri si sa stabileasca noi contacte.

Conferința Afaceri.ro Constanta este organizata de JCI Constanta, Arhipelago Interactive si APEC – Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii. O conferinta Afaceri va avea loc si joi, 13 martie, la Hotel Galati din orasul omonim, iar in lunile urmatoare se vor organiza evenimente similare si in Vaslui, Iasi, Piatra Neamt, Braila, Brasov, Suceava. Programul conferintelor Afaceri, informatii despre invitati si alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.afaceri.ro

Autonom Rent a Car este partener de mobilitate al evenimentului. Uram succes organizatorilor si participantilor si va invitam pe toti sa facem Afaceri.ro 🙂

UPDATE: Dupa cum v-am anuntat, si Galatiul a gazduit o conferinta Afaceri joi, 13 martie, unde am fost si noi prezenti, prin intermediul colegului nostru, Constantin Nistor.

Ce s-a prezentat si dezbatut puteti afla de pe site-ul afaceri.ro sau viziona in materialul video de mai jos: