Cautam campioni “Creatori de viitor”

Dragilor, va anuntam ca am pornit in cautare de campioni! Mai exact, avem placerea sa sustinem proiectele Community Challenge si Creatori de viitor, doua initiative menite sa sustina tinerii cu potential din tara noastra. Sa va explicam:

Creatori

Intre 27 septembrie si 4 octombrie 2014, in Petrosani, Oradea si Piatra Neamt va avea loc caravana Community Challenge. Incluzand crosuri, cupe de fotbal si alte competitii, caravana se adreseaza atat amatorilor de miscare in comunitate, cat si celor care doresc sa contribuie la strangerea de fonduri pentru Creatori de viitor – un program care le ofera unor liceeni exceptionali sansa de a accede la un alt nivel, de a crea un viitor mai bun pentru ei si pentru comunitatile din care provin.

Tinerii au fost selectati, incepand din luna august pana la 19 septembrie, din comunitatile judetelor Bihor, Neamt si Hunedoara, pe baza performantelor lor in educatie, sport si leadership, calitati pe care le vor putea cultiva si dezvolta in cadrul unei tabere dedicate.

Astfel, in perioada 9-12 octombrie 2014, la Cluj-Napoca, tinerii recrutati din cele trei judete vor participa gratuit la tabara “Creatori de viitor – Champions United”, unde vor experimenta diverse activitati de dezvoltare personala, jocuri de team buiding si socializare. Totodata, participantii isi vor demonstra abilitatile de munca in echipa, gandire strategica si creativitate in competitia de proiecte „Orasul viitorului”.

“Tabara va beneficia si de prezența a 3 mentori care vor sustine sesiuni de training de dezvoltare personala, pe teme precum viziune, trenduri si globalizare, gandire strategica, leadership, munca de echipa, tipuri de personalitati umane, gandire creativa, principii de viata. Intre mentori putem aminti pe Philipp Kandal (tanar antreprenor si investitor, a carui aplicatie de navigatie a fost descarcata de peste 4 milioane de oameni) sau pe Teodora Migdalovici (ambasador Cannes Lions in Romania si unul dintre cei mai apreciati experti in personal branding din tara noastra)”, citeaza organizatorii, respectiv Asociatia 11even, intr-un comunicat de presa.

Autonom-generic-online

Daca doriti sa aflati mai multe si sa-i sustineti si voi pe acesti tineri participand la evenimentele Community Challenge (la Crosul Comunitatii, la Cupa de fotbal sau la cea de streetball), va invitam sa accesati site-ul creatorideviitor.ro. Haideti sa-i sprijinim impreuna sa creeze viitorul pe care si-l doresc, pe care toti ni-l dorim!

UPDATE:

Si iata ca au trecut mult-asteptatele evenimente Community Challenge si “Creatori de viitor – Champions United” si am descoperit, alaturi de organizatorii de la Asociatia 11even, o multime de tineri talentati, precum si iubitori de sport dornici sa-i sustina in implinirea viselor lor.

Community Challenge a atras deopotriva copii si adulti pasionati de miscare. Intre 27 septembrie si 4 octombrie 2014, in orasele Petrosani, Oradea si Piatra Neamt s-au desfasurat cupe de streetball si bubble football, jocuri si concursuri diverse (badminton, tir cu arcul, fotbal target, volei, tenis de masa, desene pe asfalt etc.), concursuri de alergare pentru copii si crosuri pentru adulti, demonstratii de kagoo jumps, rebound, zumba, miniconcerte de muzica cu tineri si copii.

Autonom_CreatorideViitor

Parte dintre fondurile stranse in cadrul Community Challenge au contribuit la organizarea celei de-a doua editii a evenimentului „Champions United”, ce a avut loc intre 9-12 octombrie 2014, in Complexul Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca. „Champions United” este o tabara dedicata liceeniilor talentati din judetele Bihor, Neamt si Hunedoara, selectati dupa criterii de performanta. Le-am fost si noi alaturi, desigur.

Tabara a avut urmatorul motto: “A dream is your creative vision for your life in the future. You must break out of your current confort zone and become confortable with the unfamiliar and the unknown” – Denis Waitley (“Un vis este viziunea ta creativa asupra viitorului tau in viata. Trebuie sa iesi din zona ta de confort si sa te acomodezi cu ceea ce iti este nefamiliar si necunoscut.”)

“Tema proiectului Champions United a fost „Viziunea unui nou sistem educational”, iar timpul petrecut impreuna in jurul acestui subiect le-a dat sansa participantilor sa-si dezvolte abilitati de munca in echipa, de gandire strategica si creativitate”, mentioneaza organizatorii intr-un comunicat de presa. In acest scop, agenda evenimentului a inclus activitati de dezvoltare personala si diverse jocuri de team building si socializare, o vizita la Adrenalin Park, plimbare prin Parcul Central si pe Cetatuie, un spectacol la Teatrul National din Cluj Napoca. Totodata, de mare impact s-au dovedit a fi si prezentarile celor trei mentori prezenti: Philipp Kandal, Teodora Migdalovici si Adrian Bacanu.

La finalul misiunii “Creatori de viitor – Champions United”, organizatorii au primit de la participanti mesaje precum cele de mai jos:

  • “aceasta tabara poate schimba destine”
  • “ideile din aceasta tabara m-au facut sa evadez din viata cotidiana”
  • “a fost cel mai productiv weekend pe care l-am avut”
  • “vreau sa fiu eu schimbarea din viata mea”
  • “am participat la multe proiecte, insa organizarea, implicarea si pasiunea nu s-au regasit nicaieri ca aici” etc. 

Felicitari campionilor si organizatorilor deopotriva! Datorita lor, viitorul pare si mai promitator pentru noi toti 🙂