Autonom, pregatit pentru cresterea estivala a inchirierilor auto

In sezonul estival, mai mult ca in orice alta perioada a anului, calatorim de-a lungul si de-a latul tarii, ne viziteaza mai multi turisti straini si revin aproape de familii si romanii plecati la munca in strainatate pentru a-si petrece vacanta impreuna. Cum autoturismele raman mijlocul preferat de transport pentru un sejur cu maxima autonomie si flexibilitate, in perioada iunie-septembrie numarul cererilor de inchirieri masini creste puternic, gradul de inchiriere apropiindu-se de 100%. Altfel spus, piata serviciilor de inchirieri masini este puternic sezoniera.

Dupa cum v-am anuntat deja, noi ne-am pregatit pentru cererile in crestere de inchirieri: in ultimele 3 luni, am achizitionat peste 400 de masini. “Am intrat cu peste 1.300 de masini in sezon si estimam o crestere de 40% a cifrei de afaceri lunare in aceasta perioada”, a declarat Marius Stefan, general manager Autonom Rent a Car, pentru DailyBusiness.ro. Cititi aici articolul integral.

Ce masini gasiti la noi? Dintre cele mai diverse: de la cele mici si compacte, cu un consum redus de combustibil, pana la SUV-uri, jeep-uri si microbuze. Puteti alege din urmatoarele modele: Fiat Panda, Dacia Logan, Logan MCV si Dacia Duster, Renault Clio Symbol, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Insignia, Skoda Octavia, Volkswagen Golf si Volkswagen Passat, Nissan X-Trail, Renault Trafic, Opel Zafira, Peugeot Boxer.

Pentru detaliile complete despre inchirieri, modele si preturi, click aici. Iar daca aveti intrebari, va sta non-stop la dispozitie numarul de telefon 0721.44.22.66 si adresa de e-mail office@autonom.ro.

Noi suntem gata de calatorii autonome. Voi? 🙂