Terapia prin ras :)

Ce legatura exista oare intre munca si umor? Intre terapia prin ras si Autonom Rent a Car? Ei bine, legatura se numeste Mihail Pricop alias Mihut, “un psiholog-teolog din Panciu care inchiriaza masini in Sibiu”, dupa cum singur se recomanda.

Glumet de fel, Mihut este ferm convins ca viata este mai senina cand infrunti problemele cu zambetul pe buze. Si nu doar ca practica umorul, dar il mai si propovaduieste. De pilda, le cere candidatilor la interviurile de angajare sa spuna cate un banc, obligatoriu, fiindca viitorii angajati trebuie musai sa aiba simtul umorului. 🙂

Atentie, insa! Si umorul are rostul lui si necesita maxima seriozitate, zice Mihut. “Trebuie sa fii foarte atent ce spui, cand si cui.” Ramane sa invatam cum se face exact la atelierul de bancuri organizat de Incubator107 Sibiu marti, 16 septembrie 2014, intre orele 19:00 si 20:30, la Mojo by Our Coffeeshop din Sibiu.

La ce sa va asteptati? La mult umor, istetime, atitudine pozitiva, exemple din viata si exercitii practice. Pentru mai multe informatii si inscrieri, poftiti aici.

“Daca timpul vindeca orice rana, rasul este alifia care ia durerea instant”, ne promit organizatorii. Asa ca va invitam si pe voi la terapie prin ras 😀 Ne vedem acolo!

MihutPricopSB2

Credit foto: Incubator107 Sibiu