Autonom si BERD, acord pentru dezvoltare

Autonom si BERD

Prin intermediul unui acord semnat Luni 17 Septembrie, beneficiem de o finantare de 5 milioane de euro din partea BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare). Este un pas important pentru noi, fiind prima data cand accesam un credit direct de la o institutie financiara internationala. Ne dorim sa fim cat mai aproape de nevoile in crestere ale clientilor nostri, de aceea ne bucuram sa folosim aceasta finantare pentru extinderea flotei auto.

BERD a fost infiintata in 1991 si utilizeaza investitiile pentru a sustine dezvoltarea economiei de piata si a democratiei in 27 de tari din Europa Centrala si Asia Centrala.

Inaintea incheierii acordului, am mai beneficiat de sprijinul BERD prin intermediul Programului Advice for Small Businesses in Romania. Programul este finantat de guvernul austriac si ne-a ajutat sa accesam noi resurse de finantare, sa imbunatatim procesele de gestionare a riscurilor si sa ne dezvoltam afacerea.

Tot in data de 17 septembrie am devenit prima companie din Romania care s-a alaturat Programului BERD Blue Ribbon. Acest program este o combinatie de consultanta si finantare pentru companii care se evidentiaza prin pozitia lor pe piata si prin potentialul de crestere. Programul BERD Blue Ribbon include peste 30 de companii din 20 de tari in care investeste Banca.

Acordul de imprumut a fost semnat la Bucuresti pe 17 septembrie de catre Marius Stefan, co-fondator Autonom, si Suma Chakrabarti, Presedintele BERD.

Felicitari intregii echipe! Continuam impreuna pe drumul succesului si multumim BERD pentru increderea acordata!