La drum cu Autonom

Salut! Daca va aflati aici, inseamna ca avem deja ceva in comun: pasiunea de a calatori, de a descoperi si redescoperi locuri mai mult, mai putin sau deloc stiute, mereu surprinzatoare si pline de inteles pentru oricine are ochi sa le iscodeasca si rabdare sa le descoasa de povesti.

Ei bine, astazi pornesti la drum in lungul si-n latul Romaniei alaturi de Autonom, cea mai extinsa companie de inchirieri auto din tara. Avand 30 de centre in 21 de orase si un parc auto de 700 de autoturisme noi, Autonom iti poate fi partener de incredere in calatoriile tale prin tara, de la planificare pana la intoarcerea cu bine acasa: o masina pe care te poti baza la drum lung, cu asigurarile necesare si echipamente suplimentare (sisteme GPS si anti-radar, scaun auto pentru copii), un sfat la nevoie, consultanta si suport in cazul vreunui incident rutier (Doamne fereste, dar e bine sa fim prevazatori), iar de acum si cu idei de destinatii si sfaturi utile la drum lung chiar aici, pe blog. Voi aveti nevoie doar de un itinerariu, bani si… chef de plimbare 🙂

Pregatiti-va, avem multe de vizitat impreuna 😉 Pe curand!

Later edit: In aprilie 2012, flota Autonom a depasit 1000 de autoturisme. De asemenea, numaram 36 de agentii Autonom in 23 de orase ale tarii.

Later edit: In 2016, avem peste 2000 de masini noi si 41 de centre de inchirieri Autonom, in 28 de orase ale tarii + Budapesta, Ungaria.