Prezenti la ultramaratonul caritabil “100 for Children”

Suntem mereu in miscare, de obicei pe patru roti, dar weekend-ul acesta am lasat masinile acasa pentru o cauza in care credem. Sambata, 30 mai 2015, a avut loc ultramaratonul caritabil „100 for Children”, menit sa sustina strangerea de fonduri pentru construirea unui asezamant in Valenii de Munte, unde copiii din Tabara de la Valea Screzii sunt nevoiti sa faca naveta in fiecare zi, pentru a urma cursurile de liceu.

Pentru ei si pentru aceasta cauza, 55 de alergatori si-au testat limitele, alergand fiecare atat cat a putut. Printre ei se numara si sase membri ai echipei Autonom Rent a Car de care suntem tare mandri: colegul nostru, Adrian Papuc, a alergat 105 km intr-o cursa ce a durat aproximativ 15 ore. Pe parcursul traseului i-au fost alaturi alti cinci colegi, Florin Podoleanu, Andrei Nicolescu si Dan Toma, in frunte cu managerii Marius Stefan si Dan Stefan, care au alergat cate 20 km fiecare. Ii felicitam pe toti pentru reusita si le multumim ca ne-au ajutat sa sustinem aceasta cauza nobila, oferind astfel copiilor de la Valea Screzii sansa la un viitor mai bun.

Prin cursa din week-end s-au strans deja 10.000 euro, dar lucrarile pentru viitorul asezamant necesita inca fonduri semnificative. Daca doriti sa contribuiti la aceasta misiune caritabila, puteti face donatii in contul de mai jos:

ASOCIATIA PRO VITA
COD FISCAL 7250977 RO 98 BPOS 30402731515 ROL 01 BANC POST Valenii de Munte

Gestionata de Asociatia Pro Vita, Tabara din Valea Screzii gazduieste in prezent 120 de persoane, din care 80 copii si adolescenți, tineri orfani care au parasit sistemul de stat, femei si barbati in varsta. Alti 400 de asistati sustinuti de Asociatia Pro Vita se afla in grija familiilor din satele Valea Plopului si Valea Screzii.

Mai multe informatii despre cursa, dar si despre copiii carora le este dedicat acest impresionant efort colectiv puteti citi pe stirileprotv.ro.