Volkswagen Golf VII, Masina Anului 2013, in flota Autonom

Calatori autonomi, de-acum incolo, in flota Autonom va asteapta 15 masini nou-noute Volkswagen Golf VII si 5 Volkswagen Tiguan, tocmai preluate de la Midocar Vitan.

Si urmeaza si altele: am comandat un lot de 100 de unitati pentru anul acesta. Doar urmeaza sezonul de vacante si, cum orice calatorie incepe cu o solutie de transport, vrem sa va oferim masini noi si confortabile, care sa va asigure maximum de confort si siguranta in calatoriile voastre de placere, de afaceri sau… de ambele 🙂 Acum, flota noastra depaseste 1500 de autoturisme; deci, aveti de unde alege.

Apropo de noi si confortabile, noua Volkswagen Golf VII a fost desemnata recent Masina Anului 2013 in Europa. Este construita pe o noua platforma si dispune de intregul pachet tehnologic al marcii. Un motiv suficient ca s-o includem si noi in flota autonoma. Pana ajungeti la noi sa le vedeti live si sa le testati, vi le prezentam mai jos, in toata splendoarea 😀

“Volkswagen este o marca apreciata in toata lumea si foarte apreciata in Romania. Acesta este unul dintre motivele pentru care noi ne-am dorit sa intarim parteneriatul cu aceasta marca si, in special, cu MIDOCAR. Anul acesta vom cumpara peste 200 de unitati Volkswagen, mai ales modelul Volkswagen Golf, masina cea mai folosita de flotele din Europa de Est”, declara Dan Stefan, Director General Autonom intr-un material video pe care va invitam sa-l vedeti integral mai jos.