Familia Autonom s-a marit. Bun venit, VMS!

Dragii nostri, avem bucuria sa va anuntam ca, de curand, grupul Autonom a castigat un membru nou si valoros: Vehicle Management Systems (VMS), furnizor cu peste 10 ani de experienta in domeniul transferurilor auto corporate.

VMS

Infiintata in 2005, compania VMS a parcurs peste 7.000.000 de kilometri pentru sute de mii de persoane din mari companii nationale si internationale. Experienta solida pe piata serviciilor de transferuri corporate din Romania i-a asigurat o buna reputatie in domeniu, astfel incat, in 2014, cu o flota de 32 de masini si 43 de angajati, compania deservea peste 200 de clienti corporate activi si inregistra o cifra de afaceri de 1.145.645 de euro, in crestere cu 14% fata de anul precedent.

In aceeasi perioada, dupa cum stiti, noi, echipa Autonom, am dezvoltat o retea unica formata din 40 de centre de inchiriere auto, in 28 de orase din Romania, asigurandu-ne astfel acoperirea nationala. Adresandu-ne la inceput in special persoanelor fizice, odata cu recesiunea economica, am abordat segmentul corporate, devenind in scurt timp lider national in domeniu. In prezent, detinem o flota de peste 2500 de masini noi, 210 de angajati si furnizam servicii de inchirieri auto pe termen scurt si mediu, leasing operational si servicii de management al flotelor. In 2014, am inregistrat o cifra de afaceri de 11.286.000 euro si, tot atunci, am decis sa ne extindem peste hotare, infiintand o noua firma, Autonom Hungary, cu prima agentie la Budapesta. Totodata, ne-am diversificat activitatea, abordand segmentul de inchirieri auto premium si vehicule comerciale, cat si inchirieri cu sofer. Pentru anul 2015 preconizam o crestere de 30% a cifrei de afaceri, depasind astfel 14 milioane de euro.

Marius Stefan - Autonom


„Suntem incantati ca VMS devine parte din grupul Autonom. Combinand experienta si profesionalismul lor cu resursele si valorile Autonom, vom putea oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de transferuri private cu sofer de la aeroport sau intre orase, in Romania si in strainatate”
, a declarat Marius Ștefan, CEO Autonom.

“Ne bucuram ca dupa 10 ani, in care am ajutat sute de mii de pasageri sa calatoreasca in siguranta si confortabil, am gasit un partener important, care sa inteleaga filozofia noastra si sa ne sustina pasiunea si aspiratiile. Integrarea VMS in cadrul Autonom aduce impreuna cele mai importante branduri ale serviciilor de inchiriere auto, cu si fara sofer, in momentul in care externalizarea serviciilor de mobilitate a devenit directia clara pentru majoritatea companiilor. De aceea, credem ca principalii beneficiari ai acestei tranzactii vor fi clientii Autonom si VMS, care vor avea un partener de incredere ce acopera toate nevoile de mobilitate. Cu siguranta nu am fi putut gasi un partener mai potrivit decat Autonom, care, prin acoperirea nationala si sustinerea logistica impresionanta, va contribui decisiv la dezvoltarea si extinderea accelerata a serviciilor VMS”, a precizat Andrei Stancu, CEO VMS.

Mai multe despre VMS puteti afla de pe site-urile www.cityshuttle.ro si www.2airport.ro.

Revenim cu vesti 🙂