Cu “motoarele turate”, in sezonul estival

Vara de vara, liniile telefonice ale agentiilor Autonom se “incing”, rezervarile online pe www.autonom.ro abunda si mai ca inchiriem toata flota (tocmai de aceea o tot extindem, fiindca si cererea e in crestere 🙂 Pe de o parte, fiindca in lunile iunie-septembrie si mai cu seama in miezul verii, cand soarele parjoleste la intensitate maxima orasele betonate, tot romanul (si nu numai) care a trudit, nu-i asa, un an intreg isi face bagajul si pleaca la mare, la munte ori spre alte meleaguri mai propice relaxarii mult-asteptate.

Totodata, tot mai multi romani care au luat calea strainatatii revin acasa, la familiile ce-i asteapta cu dor, ca sa petreaca impreuna macar cateva saptamani. Iar atunci, ca sa se plimbe in voie pe unde le pofteste inima, inchiriaza – ati ghicit – o masina Autonom 🙂 Din ratiuni practice, desigur: de ce sa stea tot anul cu grija impozitelor si a intretinerii unei masini daca le este cu adevarat necesara doar o luna pe an?!

Asa se face ca in perioada estivala numarul inchirierilor de masini creste cu aproximativ 50%. Mai multe despre aceasta tendinta sezoniera puteti citi in acest articol pe Capital.ro. Cum, datorita voua, Autonom este, de 5 ani deja, liderul national al acestei piete, numarand acum 36 de agentii in 23 de orase ale tarii si un parc auto de peste 1000 de masini, ni s-a solicitat si noua o declaratie 🙂 O puteti citi pe indelete in articol. Lectura placuta!