REGULAMENTUL CAMPANIEI “Lidl si Autonom Assistance”

  1. ORGANIZATORULSI REGULAMENTUL CAMPANIEI

Campania „LIDL si Autonom Assistance” este organizata de

AUTONOM ASSISTANCE SRL cu sediul in Str. Fermelor 4 Cod 610145, Piatra Neamt, Neamt, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Judetului Bucuresti sub nr. J27/411/2020, avand CIF RO39117627, cont nr. RO13RNCB0196161244390001 deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA S.A, persoana juridica romana, reprezentata legal prin Danut Marius Toma, in calitate de Administrator.

denumit in continuare „Organizatorul”

Campania se va derula în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, ale cărui termene şi condiţii sunt obligatorii pentru toţi participanţii.

1.2. Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament (denumit în continuare „Regulament”). 1.3. Prezentul Regulament de participare/desfăşurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi consultat pe paginile de Internet ale Organizatorilor https://www.autonom.ro/blog/regulamentul-campaniei-lidl-si-autonom-assistance/ .

1.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, orice astfel de modificare urmând să intre în vigoare ulterior datei la care a fost a dusă la cunoştinţa prin Intermediul aceloraşi canale de comunicare prin care Regulamentul a fost făcut public anterior.

2. DURATA CAMPANIEI

Campania este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, în perioada 1 septembrie 2023 – 31 octombrie 2023, inclusiv (denumită în continuare “Perioada Campaniei”), cu respectarea prevederilor prezentului Regulament.

Pe data de 1 noiembrie 2023, ora 00:00, campania va fi declarata lnchisa.

3. CONDITII DE PARTICIPARE

3.1. La prezenta campanie pot participa toţi clienţii Lidl, orice persoana fizica, inclusiv angajati ai Organizatorului, precum si orice angajat pus la dispozitia acestor entitati prin agenti de munca temporara, denumiti în continuare „Participanti”, care îndeplineşte următoarele condiţii:

i) este o persoană fizică rezidentă în România, care a împlinit varsta de 18 ani

ii) este titular al unul cont activ în aplicatia LIDL Plus, deschis anterior sau in Perioada Campaniei

iii) şi-a exprimat acordul privind cunoaşterea şi acceptarea fără obiecţii a prezentului Regulament, a Termenilor şi Condiţiilor de utilizare a servicilor Autonom Assistance, disponibile AICI şi Politica de Confidenţialitate disponibilă AICI.

3.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a elimina din Campanie orice persoana care nu indeplineste criteriile de eligibilitate mentionate anterior.

4. MECANISMUL DE DESFĂŞUARARE A CAMPANIEI

4.1. ln cadrul Campaniei, Participantii au posibilitatea de a achizitiona abonamente anuale de asistenta rutiera, „Standard”, „Plus” sau „Premium” la preţuri preferenţiale, cu un discount de 30% la pretul de lista afisat pe site .

Ulterior aplicării reducerii, preţul abonamentului „Standard” este de 24.50 RON, preţul abonamentului „Plus” este de 62.30 RON, iar preţul abonamentului „Premium” este de 118.30 RON.

4.2. Pentru a participa la campanie, Participantli trebuie să aceseze link-ul https://asistentarutiera.ro/  şi să facă achiziţia abonamentului din pagina web, folosind codul de reducere dedicat la check-out.

4.3. Participantii care achizitioneaza abonamentul conform prevederilor de mai sus primesc, în maxim 24h un email cu confirmarea activarii abonamentului, urmand ca abonamentul sa intre in vigoare in 48h de la achizitia acestuia.  

4.4. Abonamentul achizitionat in cadrul prezentei Campanii are o valabilitate de 12 luni din momentul activării.

5. RASPUNDERE

5.1 Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru disfunctionalitatile cauzate de sistemele software sau hardware ale Participantilor sau Organizatorului. Situatiile in care anumiti Participanti sunt in imposlbilitatea de a accesa partial sau integral site-ul sau aplicatia Organizatorului se pot datora: lnformatillor eronate, incomplete, transmise cu

intreruperi, intarzieri sau deformate in orice alt mod, disfunctionalitatilor aparute la dispozitivele utllizatorlior sau furnizorilor de servicii de internet, cloud, etc. sau altor echipamente tehnice folosite in accesarea site-ului sau aplicatiei. Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si nu pot fi imputate sub nicio forma Organizatorului.

6. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin inscrierea si participarea la Campanie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie prelucrate de catre AUTONOM SERVICES SA SRL in calitate de operatori de date cu caracter personal in scopul indeplinirii obligatiilor aferente desfasurarii prezentei Campanii. Prin inscrierea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participantul la Campanie în calitate de persoana vizata are, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere, dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal. Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor dumneavoastra referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, puteti contacta AUTONOM ASSISTANCE SRL (Operator) prin:

  • Transmiterea unui e-mail la adresa: protectiadatelor@autonom.ro sau
  •  Transmiterea solicitarii prin curier / posta, la adresa Str. Fermelor 4 Cod 610145, Piatra Neamt, Neamt, Romania, in atentia Responsabilului cu protecția datelor

7.MODIFICAREA REGULAMENTULUI

7.1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a suspenda/ întrerupe/ prelungi oricând desfăşurarea acestei Campanii, fără drept de compensare, orice modifi care fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data la care vaintra în vigoare.

7.2. Orice modificare adusă prezentului Regulament va face parte integrantă din acest Regulament. Modificările urmează să producă efecte la data publicării lor pe pagina de internet a Organizatorilor, în secţiunea dedicata Campaniei.

7.3. Organizatorul nu îşi asuma nici un fel de răspundere pentru luarea la cunoştinţă de către Particlpanti a modificărilor, cât timp acestea sunt afişate pe pagina de Internet a acestora, în secţiunea dedicată Campaniei.

8. RECLAMAŢII ŞI LITIGII

8.1. Orice redamaţie care are legatura cu desfasurarea campaniei va fi adresata în scris Organizatorulul, la adresa marketing@autonom.ro, in termen de cel mult 5 (cinci) zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Campaniei se vor solutiona pe cale amiabila.  ln cazul in care soluţionarea amiabila nu este posibila, orice disputa va fisupusă spre soluţionare instanțelor judecătorești

române competente în conformitate cu legislaţia română apllcabilă.

8.2. Revendicarile nejustificate si plangerile dovedite ca fiind neintemeiate si abuzive, constituie temei  pentru Organizator pentru a solicita daune-interese.

Prin plasarea comenzii, Participantii declara ca au luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate in prezentul regulament al campaniei.

8.3. Eventualele reclamații vor cuprinde în mod obllgatorlu datele de identificare ale Participantului, precum şi motivele defapt care stau la baza reclamatiei.

9. CLAUZE FINALE

Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru documentele necorespunzatoare din punct de vedere al continutului (informatii incomplete, false sau vadit eronate etc.)., cu exceptia cazului in care o instanta de judecata competenta decide in mod definitiv ca necorespunderea este culpa sa exclusiva.

Organizatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru materialele deteriorate sau

necorespunzatoare din punct de vedere al continutului (informatii ilizibile, false sau vadit eronate etc.).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta, de a suspenda sau de a prelungi aceasta campanie in orice moment urmand a anunța publicul prin intermediul site-ului.

Organizatorul nu va putea fi tinut responsabil daca, in caz de forta majora sau de o cauza

independenta de vointa sa, intervin schimbari de date sau chiar daca aceasta actiune va fi modificata sau anulata. Pentru evitarea oricărui dubiu, măsurile adoptate de autoritățile competente pentru a limita răspândirea virusului Sars-Cov-2, cu impact asupra executarii obligatiilor din prezentul Regulament, nu vor fi considerate ca fiind cazuri de forta majora.

Atat in cazuri de forta majora cat si daca una dintre parti este impiedicata să furnizeze/beneficieze de servicii din cauza măsurilor pentru reducerea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2 va anunța în scris cealaltă parte de îndată atașând documentele justificative, cum ar fi cele referitoare la aplicabilitatea restricțiilor, iar Organizatorul si Participantul de comun acord vor extinde valabilitatea voucherelor sau vor reprograma datele inchirierii, daca aceasta nu se poate realiza din cauza disponibilitatii ambelor parti atunci Organizatorul se obliga in a rambursa intreaga suma achitata.

AUTONOM ASSISTANCE SRL

Danut Marius Toma