Nominalizare la „Compania de inchirieri auto a anului”

Ca in fiecare primavara, industria HoReCa, a turismului si ospitalitatii din Romania se pregateste sa-si premieze campionii in cadrul competitiei Romanian TopHotel Awards. Si, pentru al patrulea an consecutiv, ne numaram si noi printre nominalizati, la categoria „Car Rental Company of the Year” / „Compania de inchirieri auto a anului”.

Aflata deja la a sasea editie, competitia isi propune sa premieze excelenta din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania. In acest sens, in perioada 1 martie – 3 aprilie a.c., companiile din aceste domenii si-au putut inscrie in competitie nominalizarile de proiecte, online si gratuit, iar pe 13 aprilie au fost anuntati primii 12 finalisti din fiecare categorie a competitiei.

In prezent, se desfasoara votul online, in care publicul isi poate alege favoritii. Fiecare persoana poate vota o singura data, accesand site-ul evenimentului pana in 10 mai 2017. La randul sau, juriul, alcatuit din experti de top din diverse ramuri ale industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii, va realiza, intre 2 mai – 15 mai, selectia finala a proiectelor, pentru fiecare categorie a competitiei.

Dupa ce in 2014 ne-am clasat pe locul 1, iar in 2015 si 2016 pe locul al doilea, avem bucuria sa ne regasim, din nou, printre nominalizatii la „Compania de inchirieri auto a anului”. Vom urca oare iar pe podium? Ramane sa aflam la Gala TopHotel Awards din 25 mai 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Vreti sa contribuiti si voi la selectia celor mai performante companii din industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii? Va puteti vota preferatii online o singura data, aici, pana pe 10 mai 2017. Iar daca alegeti sa ne sustineti (si) pe noi, va multumim anticipat pentru sprijin! La buna revedere! 🙂