Danube Delta Rally 2016

Iubitori de cai putere si adrenalina pe roti, pregatiti-va: urmeaza Danube Delta Rally 2016!

DanubeDeltaRally2016

Intre 9 – 11 iunie a.c., Tulcea va gazdui binecunoscutul raliu al Deltei Dunarii, ajuns la a XVII-a editie – cel mai amplu eveniment auto din Romania si una dintre cele mai interesante competitii de acest gen din Europa. Intalnirea este apreciata deopotriva de pasionatii de automobilism si de publicul larg. Pregatirile au intrat deja in linie dreapta, organizatorii si autoritatile locale asigurandu-se ca participantii si turistii vor petrece in Tulcea un week-end pe cat de antrenant, pe atat de placut.

Cei care doresc sa-si incerce puterile in raliu se pot inscrie pana pe data de 30 mai 2016. Se prevede a fi o competitie palpitanta, printre participanti anuntandu-se atat echipaje romanesti, cat si straine, din Italia, Bulgaria, Ungaria, Turcia, Cehia, Grecia si Emiratele Arabe Unite. Rezultatele obtinute la Tulcea conteaza pentru 3 campionate de raliuri:
FIA European Rally Trophy – etapa a VII-a
FIA Balkan Rally Trophy – etapa a IV-a
Campionatului National de Raliuri si Campionatul National de Rally 2 Dunlop 2016 – etapa a IV-a.

In zilele de in 8-9 iunie a.c. vor avea loc recunoaşterile pe traseul Danube Delta Rally® 2016, iar vineri, 10 iunie, este programata sesiunea de Shakedown (antrenamentele oficiale) de la Agighiol.

Cum traseul din 2015 al raliului a fost foarte apreciat atat de concurenti, cat si de observatori, acesta se mentine si anul acesta, cu mici modificari. Noutatea va fi insa SuperSpeciala din oras, organizata dupa standardele Campionatului European de Raliuri (ERC); in cadrul acestei probe, spectatorii vor vedea in permanenta doua masini concurand simultan. Daca v-am facut curiosi, notati in agenda data de sambata, 11 iunie, ora 17:05!

Danube Delta Rally®2016 este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida Federatiei Internationale a Automobilului si a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, in parteneriat cu Consiliul Judetean Tulcea si Primaria Tulcea. Evenimentul este monitorizat de catre oficialii Federatiei Internationale a Automobilului (FIA European Rally Trophy), situandu-se intre primele cinci raliuri din acest clasament. Pentru mai multe informatii despre traseu si program, precum si pentru inscrieri in raliu, puteti accesa site-ul www.danubedeltarally.ro.

Asadar, pe 9-11 iunie 2016, Tulcea va fi capitala auto a Romaniei. Va asteptam si pe voi acolo, sa urmarim impreuna raliul, sa vibram la unison cu participantii si sa traim adrenalina! Daca aveti nevoie de transport autonom prin imprejurimi, pentru a explora si atractiile turistice ale zonei, colegii nostri din Constanta si Tulcea va stau cu placere la dispozitie. Click aici pentru a va rezerva masina dorita! Vrum, vrum! 🙂