50 Mercedes-Benz de lux intra in flota Autonom

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si asteptarilor voastre, am decis ca in acest an sa extindem segmentul premium al flotei Autonom. Cum? Printr-un lot de 50 masini noi-noute Mercedes-Benz de ultima generatie, cu dotari de lux. Dintre acestea, 19 autoturisme (4 limuzine Clasa E si 15 autoturisme Clasa A) deja va asteapta la agentiile noastre din Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova, Sibiu, Targu Mures. Ne-au rugat sa va transmitem ca sunt gata de drum si nerabdatoare sa va insoteasca in vacante ori in calatoriile de afaceri. 🙂

p_201571_760x420-00-65

Masinile ne-au fost furnizate de partenerul Casa Auto Iasi, cel mai mare complex auto din regiunea Moldovei, si au o valoare totala de peste 2 milioane de euro fara TVA.

„Casa Auto Iasi este partenerul nostru de peste 4 ani, timp in care a dat dovada de multa flexibilitate, deschidere si profesionalism. In 2016, parteneriatul cu Mercedes intra intr-o noua etapa: avem acum in parcul nostru pentru inchirieri si transferuri volume semnificative din majoritatea claselor Mercedes: A, GLA, GLC, C, E si GLE. Extinderea serviciilor in gama premium este o componenta importanta a strategiei noastre de a deveni cel mai relevant furnizor de mobilitate din Romania”, a declarat Dan Stefan, fondator si Managing Partner Autonom.

„Sunt primele unitati ale noului model Clasa E care intra in flota unei companii de servicii de rent-a-car si leasing operational. Sunt masini dotate peste medie, care prezinta ultimele inovatii tehnologice ale concernului Mercedes-Benz si care demonstreaza in cel mai inalt grad cat de adevarat si adecvat este sloganul sub care a fost lansat modelul, „Masterpiece of Intelligence”. Suntem, de asemenea, bucurosi ca adaugam la comanda masinile Clasa A, prezente in flota Autonom in 5 culori diferite, fiind vorba si de aceasta data de modele cu echipari superioare, care pun perfect in evidenta standardele Mercedes-Benz si care vor aduce deplina satisfactie clientilor Autonom”, a mentionat Andrei Haidan, director de vanzari Mercedes-Benz la Casa Auto Iasi.

Pe langa unitatile nou intrate in flota, aveti de ales dintre limuzinele Mercedes-Benz Clasa E din modelul anterior, Clasa M, Clasa GLE si Clasa C, iar in toamna se vor alatura clasele GLA si GLC, astfel incat va vom putea oferi oricand siguranta si confort la cele mai inalte standarde – deopotriva pentru inchirierile pe termen scurt si mediu, inchirieri cu sofer sau leasing operational.

Pentru mobilitate fara cusur si o experienta superioara la volan, de fiecare data!