Dan Stefan, de vorba cu echipa Business Review

Din pacate, noi, romanii, suntem, in general, mai putin activi din punct de vedere fizic decat restul europenilor. Acesta este motivul pentru care echipa Business Review este interesata de activitatea noastra fizica. De aceea, BR intreaba reprezentantii companiilor locale cum le influenteaza sportul activitatea profesionala.

Dan Stefan a fost unul dintre intervievati. El a marturisit faptul ca a inceput sa aiba o activitate fizica sporita in anul 2009, alaturi de fratele si partenerul sau, Marius Stefan. El obisnuieste sa alerge, insa uneori isi petrece timpul liber inotand, jucand tenis sau mergand cu bicicleta. Dar activitatile lui sportive nu se opresc aici. Tot de la el aflam ca, in ultimul an, a urcat varfurile Kilimanjaro si Toubkal.

Din punctul de vedere al lui Dan Stefan, sportul are un rol important in viata fiecaruia, dar si in cariera. In plus, provocarile in sport sunt asemeni provocarilor in afaceri: este vorba despre limite. In ambele situatii, oamenii se confrunta cu obstacole. Lectia pe care o poti invata este de a reusi sa intelegi faptul ca greseala este, de fapt, cel mai bun profesor, iar progresul, un adevarat prieten. Desi greu de crezut, succesul poate deveni un real pericol.

O viata activa fizic si intelectual este, pentru Dan Stefan, o calatorie. Aceasta nu are o destinatie finala, pentru ca trebuie sa fim tot timpul intr-o continua dezvoltare. Cel mai important este progresul gradual. In acest mod iti poti depasi limitele impuse si poti deveni din ce in ce mai bun.

Sursa: www.business-review.eu