Dan Stefan, lider Autonom, in primii 100 Tineri manageri de top

dan-stefan_BusinessMagazin

Stiati ca unul dintre managerii Autonom Rent a Car, Dan Stefan, a fost inclus in noul catalog 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin?

In doar cativa ani, Dan si fratele sau, Marius, au transformat Autonom Rent a Car in cea mai mare afacere de inchiriat masini din Romania, cu venituri de 10,6 milioane de euro in 2013 si 12,5 milioane de euro estimate pentru anul curent.

Dupa studii economice la ASE si apoi in Franta, la Universitatea Orleans si respectiv Sorbona, Dan a lucrat intr-o companie de consultanta specializata in reducerea costurilor. Sapte ani mai tarziu, in 2006, cu doar trei saptamani inainte de a primi un permis de munca pe zece ani, parasea mediul corporatist francez in favoarea unei mici – pe atunci – afaceri de inchirieri auto, lansata cu un an in urma la Piatra Neamt. Motivul? Terenul imprevizibil din Romania, unde “putine piete sunt mature si mai sunt multe de facut”, este mai potrivit decat in tarile “asezate”, a declarat Dan pentru Business Magazin, unde puteti afla mai multe si despre ceilalti 99 de tineri antreprenori romani de succes inclusi in  acest top 100.

Urmatoarea provocare autonoma? Extinderea peste hotare. Prima “oprire”: deschiderea primului birou la Budapesta. Va tinem la curent 🙂