Leadership Autentic, pentru generatia de azi si de maine

4.Leadership Autentic Nivelul 1

Acum doi ani, la 1 februarie 2014, ne-am alaturat Fundatiei Leaders in misiunea sa de a dezvolta lideri responsabili si mentalitati orientate catre implicare si actiune. Ei isi propun sa dezvolte potentialul de leader al fiecarui participant, cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, prin crearea de programe educationale non-formale adaptate fiecarei categorii de tineri: Leadership Autentic (pentru liceeni), Leaders Education (adresat studentilor) si Leaders Academy (destinat tinerilor manageri si antreprenori)

Pana in prezent, s-au organizat 40 de editii Leadership Autentic, in care am parcurs, alaturi de echipa organizatoare, peste 30.000 de kilometri, in Bucuresti, Constanta, Campina, Craiova, Iasi, Cluj, Suplacu de Barcau, Moreni, Moinesti, Botosani etc.

Am ajuns astfel la 70 de institutii de invatamant preuniversitar (colegii nationale, licee teoretice, licee tehnice si scoli de arte si meserii) si peste 5000 de elevi din clasele 9-12 au avut acces la acest program care ii ajuta sa-si descopere si sa-si valorifice resursele, sa invete despre leadership si sa gaseasca mai usor calea pe care vor s-o urmeze in educatie si, apoi, in cariera.

1.

Programul presupune un training intens, de 28 de ore, in care liceenii aprofundeaza aspecte legate de autocunoastere, viziune, planificare si obiective, comunicare persuasiva, vorbire in public, lucru in echipa – informatii utile oricarui adolescent, care nu se regasesc in programa scolara. Tinerii absolventi Leadership Autentic devin astfel mai bogati in informatii si mai increzatori in viitorul lor si in propriile forte:

„Pentru mine, participarea la Leadership Autentic a fost si este un lucru pe care mi-l doream, insa nu stiam ca exista. Mereu mi-am dorit sa fac totul altfel, iar aici asta invat. Leadershipul este acum a doua mea preocupare, deoarece prima sunt eu. Sunt recunoscatoare pentru faptul ca acum stiu ce inseamna sa fii un lider si imi va fi foarte usor sa continui, sa ascult, sa inteleg si sa aplic”, declara Iulia Barbulescu, participanta la programul Leadership Autentic din Campina, editia ianuarie 2016.

Leadership Autentic - Coperta revistei

Suntem mandri ca putem sustine acest program in calitate de partener logistic si ca putem contribui la educatia tinerei generatii si de a avea, astfel, un impact pozitiv in societate.

Mai multe informatii despre programul Leadership Autentic puteti afla de aici.