Volkswagen Polo. O legenda pe roti

“Masina poporului”, Volkswagen, este unul dintre cele mai populare branduri auto din istorie, iar modelul Polo a contribuit din plin la aceasta reputatie, purtandu-i faima peste granitele Europei, in lumea larga.

Prima masina Polo a iesit de pe portile fabricii in 1975, iar de atunci modelul a ajuns deja la a cincea generatie, designul cunoscand modificari majore de-a lungul timpului.

Fiabila, dinamica, usor de manevrat mai cu seama in oras, compacta, dar confortabila si cu un consum redus de carburant, Polo s-a impus in clasa ei, fiind desemnata, in anul 2010, Masina Anului.

Dupa cum stiti deja, gasiti modelul VW Polo si in flota autonoma: anul trecut, ne-am innoit cu un lot de masini nou-noute, cu motorizare 1.2 l TSI, benzina, 85 CP. Masinile au cutie manuala, iar conform informatiilor furnizate de catre Volkswagen, consumul de combustibil extraurban /mixt /urban este: 4,0 l / 4,7 l / 6,0 l.

Daca vreti sa vedeti ce poate, va invitam sa o rezervati si sa va asterneti impreuna la drum, in calatorii deopotriva confortabile si economice. Si, daca nu suntem prea curiosi, oare pe unde v-ar placea sa va poarte rotile? 🙂

VWPolo_Midocar_mai2014