Ne sustineti la Car Rental Company of the Year?

Va amintiti ca, in luna mai 2014, am primit titlul de Compania de inchirieri auto a anului, in cadrul evenimentului TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference? Ei bine, o noua editie este deja in pregatire, prilej cu care vor fi premiate cele mai eficiente si inovatoare proiecte si concepte din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania.

Si, cum voturile deja au inceput, va invitam, daca doriti, sa ne sustineti pentru a ne mentine in topul preferintelor in materie de servicii de inchirieri auto. Ne puteti vota online o singura data, aici, oricand in perioada 6 – 26 aprilie 2015.

CarRentalCompany2015

De ce noi? Iata cateva dintre realizarile noastre de până acum:

  • Suntem singura firma autohtona de rent a car din Europa care a devenit lider pe piata nationala, intrecand chiar si companiile multinationale. Oferim servicii de inchiriere pe termen scurt și mediu deopotriva pentru persoane fizice si juridice, dar si pe termen lung (leasing operational) pentru persoane juridice.
  • In noiembrie 2014 am obtinut locul 2 in topul Cei mai buni angajatori ai anului.
  • Tot anul trecut, in octombrie, ne-am extins activitatea pe segmentul de inchirieri auto premium si inchirieri cu sofer. In acest sens am achizitionat sase masini noi, un lot de BMW seria 5.
  • Avem in flota peste 2000 de masini noi, de diverse branduri si modele, de la cele de clasa mica si compacte, pana la cele SUV-uri 4×4 si van-uri pentru calatorii de grup.
  • Suntem singura companie de rent a car cu acoperire nationala: detinem 38 de centre de inchiriere auto, in 25 de orase ale tarii, dintre care unul se afla in Budapesta, Ungaria, inaugurat in octombrie 2014.
  • Pe site-ul nostru se pot face rezervari online pentru orice colt al lumii. Astfel, clienti care au apelat la serviciile Autonom de inchirieri auto, pot inchiria o masina oriunde in lume.

Ce zic clientii despre colaborarea cu noi? Iata cateva testimoniale primite recent de la clienti (mai multe, aici):

“Sunteti cei mai tari si aveti cel mai bun, bun personal! Va multumesc pentru serviciile oferite!” – R.G. din Romania a inchiriat o masina din Bucuresti

“De la prima colaborare cu aceasta firma am intalnit oameni binevoitori care mi-au oferit un serviciu de foarte buna calitate, un serviciu la un standard european. Calatorind in afara Romaniei pot sa fac o comparatie si am fost placut impresionata de profesionalismul lor.” – C.P. din Romania a inchiriat o masina din Bacau

“The best car rental service so far 🙂 friendly and really helpful staff, I would recommend them to my friends :)” – R.K. din Marea Britanie a inchiriat o masina din Bucuresti

“Perfect rental service, very clean and brand new car! Highly recommended!” – D.R. din Italia a inchiriat o masina din Bucuresti

Anul trecut ne-am continuat cresterea si am ajuns la o cifra de afacere de aproximativ 13 milioane de euro. Ne-am marit echipa, ajungand la 180 de autonomi, si am intampinat in birourile noastre peste 25.000 de clienti, care ne-au oferit, in sondajele pe 2014, nota medie 4,63 din 5 pentru servicii si respectiv 4,52 din 5 in ceea ce priveste disponibilitatea de a ne recomanda prietenilor sau colegilor.

Va multumim anticipat pentru sustinere si speram sa revenim cu vesti bune pe 6 mai, cand se vor anunta premiantii 🙂