Cu autonomie, pe drumul realizarilor maxime

Amatorilor de dezvoltare personala si profesionala cu siguranta Brian Tracy nu le este strain, iar vestea ca acesta vine si in Romania i-a bucurat, fara doar si poate.

Presedintele unei companii specializate in training si dezvoltare a antreprenorilor si a organizaţiilor, Brian Tracy este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati autori, speakeri si traineri de dezvoltare personala din lume. Ei bine, acum il putem urmari si live, de aproape fiindca, pe 25 si 27 martie 2014, Brian Tracy va sustine seminarul “Maximum Achievement” la Cluj-Napoca si respectiv la Bucuresti.

BrianTracy

“Inainte de a crea compania Brian Tracy International, a fost director de operaţiuni al unei companii cu o cifră de afaceri de 265 de milioane de dolari. A avut o carieră de succes în vânzări, marketing, investiţii, imobiliare, consiliere în management s.a.. […] a fost consilierul a peste 1000 de companii şi a ţinut peste 5000 de conferinţe pentru mai mult de 5.000.000 de persoane, pretutindeni în lume, pe 6 continente (în peste 80 de ţări). A creat peste 300 de cărţi audio şi programe de dezvoltare video, inclusiv cel mai bine vândut program din toată lumea, “Psihologia succesului”, care a fost tradus în peste 20 de limbi. A transmis învăţăturile lui despre dezvoltare personală şi profesională multor persoane şi corporaţii, inclusiv directorilor executivi ai celor mai mari firme din America. In prezent, susţine seminarii despre leadership, vânzări, încredere în sine, obiective, strategii, creativitate şi psihologia succesului.”*

Noi avem privilegiul de a fi parteneri de mobilitate ai acestui eveniment de exceptie si abia asteptam sa-l cunoastem pe Brian! Daca vreti si voi sa aflati cum puteti depasi obstacolele ce stau in calea succesului vostru si sa scapati de propriile limite, ce va infraneaza dezvoltarea pe toate planurile, va recomandam sa participati. Detalii, aici.

*Sursa: http://transilvaniabizseminars.ro/briantracy2014/bucuresti/brian-tracy/