La gasca mare si drum lung, Opel Zafira

Recunoasteti! De cand s-a incalzit, va ganditi tot mai des la evadari din orasele prafuite si zgomotoase, chiar si pentru un week-end, daca “vacanta mare” se mai lasa putin asteptata. Nu sunteti singurii! Si noua ne sta gandul tot la calatorii pe-un picior de plai, pe-o gura de rai 🙂 Doar e vremea concediilor de vara, a week-end-urilor luuuungi si a vacantelor cu prietenii si familia.

Si, cum la drum lung – nu-i asa? – cu cat sunt mai multi, cu atat e si distractia mai mare, avem nevoie de mai mult spatiu. Misiune rezolvata: incepand din iunie 2011, din flota Autonom ne zambeste gales o noua masina de familie, Opel Zafira 1.8 XER. Cocheta, economica la consum si confortabila, avand spatiu berechet chiar si daca plecati la drum cu copii, catel si purcel plus bagajele aferente. La inventar, numaram 5 usi, 7 pasageri, 140 CP, 7 l/100km (consum mixt, pe benzina), viteza maxima 190 km/h si transmisie Automata – Easytronic. La care se adauga un intreg alai de dotari deja indispensabile oricarui sofer din mileniul 3:
– ABS;
– ESP;
– servo-directie;
– computer bord;
– aer conditionat;
– airbag-uri frontale sofer si pasager + airbag-uri laterale fata;
– inchidere centralizata;
– geamuri electrice;
– radio CD/MP3 player;
– Sistemul Interactiv de Conducere de la Opel (IDS), care ii confera acestui model abilitati chiar impresionante la drum.
Si, nu in ultimul rand, are un mare plus la capitolul siguranta, laudandu-se cu un punctaj maxim (5 puncte) la testele Euro NCAP in ceea ce priveste protectia pasagerilor adulti.

Pe noi ne-a convins. Ce ziceti, ne facem bagajele? 🙂