Parteneriatul cu BMW, un nou episod in dezvoltarea Autonom

Facem ce facem si iar ne innoim flota 🙂 Pentru a tine pasul cu preferintele clientilor nostri, de data aceasta am ales BMW seria 5. Un lot de sase unitati ne-a fost deja livrat, iar parteneriatul va continua prin extinderea constanta a flotei, cu minimum zece unitati pe an. Iar acesta este doar primul pas in noua directie de dezvoltare a Autonom Rent a Car: serviciile de inchirieri auto premium si de shuttle service.

De ce am ales BMW? Pe langa atuurile tehnice si estetice evidente, ne-au impresionat costurile avantajoase de intretinere si consumul redus, posibil gratie tehnologiei BMW EfficientDynamics.

Cele sase unitati achizitionate in acest prim lot sunt modele BMW Seria 5, respectiv 518d, echipate cu noua generatie de motoare BMW TwinPower Turbo. Acestea asigura o putere maxima de 110 kW/150 CP si dispun de o cutie automată cu 8 trepte, atingand 100 km/h in 9,4 secunde. Consumul mediu mixt este de 4,2 l/100 km, iar emisiile de CO2 de 110g per km. Mai multe puteti afla din comunicatul de presa transmis de BMW Group Romania.

Noile BMW seria 5 sunt acum parte a flotei noastre de peste 2000 de autoturisme. Pentru o calatorie cu maximum de confort si stil, va invitam sa experimentati serviciile noastre premium, de inchiriere cu sofer. Pe curand! 🙂