Prin Sibiul Meu Baroc, venim!

Gata, noi ne-am facut bagajele! ­čśÇ Cum de ce?! Week-end-ul acesta, 3-5 august, ne plimbam (iar) #prinSibiulmeu – baroc, de data aceasta – ca vin bloggeri de seama din toata tara, ba chiar si din Republica Moldova, sa (re)descopere cea mai europeana capitala culturala a Romaniei, pe numele ei Hermannstadt. Se anunta 3 zile baroce de maxima importanta pentru blogosfera romaneasca!

Vom avea bucuria sa-i plimbam sau doar sa-i cunoastem pe┬áEugen Luchianiuc┬á–┬ácel mai citit blogger din Republica Moldova, pe bucurestenii┬áCezar alias Imperator Travel┬á– poate cel mai plimbaret dintre bloggeri, pe celebrul Chinezu – cunostinta veche, de la #prinSibiulmeu 2011, Ina calatoare in LumeaMare, Elena Ciric┬ási┬ávideobloggerul┬áRazvan Baciu, Corina Maria Scheianu, Anne-Marie Chelariu, Bogdan Dascalescu, Vlad Dulea, ┬átimisorenii Ovi Sirb, Corina Saftescu, Anca alias Bloodie, Denisuca si Sebi-VisUrat din┬áHunedoara┬á– cel mai premiat blogger roman (pe care ii stim, de asemenea, din evenimentele bloggeristice anterioare), pe Dragos Asaftei┬ádin Odorheiu Secuiesc┬á–┬ácastigatorul RoBlogFest 2012, sectiunea blog de fotografie, pe medieseanul Mircea Hodarnau, pe care l-am cunoscut in primavara, cand am mers impreuna la “munca”, in “Bloggeri la schimb“, si pe┬áMikey din Deva – cel mai cunoscut vlogger roman, de la care ne┬áluam Doza de Has. Carora li se adauga sibienii Tudor Popa┬á(organizator al evenimentului), Brylu, Diana Ribana┬ási altii. Dupa cum vedeti, multi ne sunt cunoscuti sau chiar prieteni, asa ca va fi o placere si de data aceasta sa calatorim impreuna.

Ce se intampla Prin Sibiul Meu Baroc? Organizatorul Tudor Popa a pregatit sedinte foto nocturne si petreceri, un tur ghidat de Razvan Pop – expert AIOS, prin centrul orasului Sibiu pe traseul baroc, degustare la pivnita de vinuri Weinkeller, plimbari cu bicicletele prin Muzeul Civilizatiei Traditionale ASTRA, vizita la Muzeul Brukenthal si la Muzeul de Istorie – o intreaga aventura, ce sa mai?!

Carevasazica, dragii nostri, cu toti caii putere inainte si sa ne vedem cu bine maine la Sibiu, ca ne asteapta un week-end tare fain! Noi deja nechezam din toate anvelopele de bucurie ­čśÇ

Prin Sibiul Meu este un eveniment realizat de Asocia┼úia pentru ├Änfrumuse┼úarea Ora┼čului Sibiu (AIOS) ┼či cofinan┼úat de Prim─âria ┼či Casa de Cultur─â a Municipiului Sibiu ├«n cadrul programului Sibiu Baroc Update.

Later edit:

Cum a fost week-end-ul baroc #prinSibiulmeu? Puteti vedea in albumele publicate pe Facebook de CeMerita.roDragos Asaftei, Ina Popa – LumeaMare.ro si Ovi Sirb (de la care am imprumutat si noi imaginile de mai jos, multumim!) sau in materialul video realizat de Razvan Baciu.