Autonom, peste granite

Dupa ce am dezvoltat, in doar cativa ani, cea mai mare retea rent a car din Romania, cu acoperire nationala prin 37 de centre de inchirieri auto in 24 de orase ale tarii, ne-am indreptat atentia spre vest si am deschis, anul acesta, o agentie si in Budapesta.

„Avem deja zeci de masini disponibile in Ungaria si vom merge si la Viena. Pietele de acolo au devenit prea mature, iar firmele nu mai vin cu nimic nou. Vom extinde serviciul cu masini premium si acolo, nu numai in Romania“, a declarat, pentru Business Magazin, managerul Autonom Rent a Car, Dan Ştefan, care se numara printre tinerii manageri premiati anul acesta in cadrul galei Business Magazin.

Secretul dezvoltarii noastre? In tot ce facem, ne construim strategia pornind de la cererea pietei, adica de la nevoile clientilor. Cum in 2013 am realizat o cifra de afaceri de 10,6 milioane de euro, pentru anul acesta estimam peste 12,5 milioane de euro. Iar planurile noastre nu se opresc aici: avem in vedere extinderea si pe piete din Europa Centrala, precum Austria, Cehia si Polonia.

Mai multe informatii despre ce am facut in ultimul an si despre ce urmeaza sa facem va invitam sa cititi in articolul Business Magazin.