Locatii

Piatra Neamt

Preluare

Predare

Contact

Office Manager: 
Ovidiu Ignat
Manager: 
Marius Gherman
Rezervari Non-Stop
Tel: 
+(4)0233.229.616
Adresa: 
Str. Fermelor nr.4
E-mail: 
neamt@autonom.ro

Inchirieri masini Piatra Neamt

Autonom Rent a Car Piatra Neamt ofera servicii de inchirieri auto in judetul Neamt.

Infiintata in ianuarie 2005, agentia de inchirieri masini Piatra Neamt va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Piatra Neamt.

Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Piatra Neamt.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Descoperiti Piatra Neamt

Pentru a va valorifica la maximum timpul, apelati la agentia de inchiriere masini din Piatra Neamt, unde veti gasi cele mai bune preturi si servicii ireprosabile de inchirieri auto. Puteti opta pentru o masina de inchiriat ieftina si economica sau pentru un microbuz, ca sa petreceti impreuna cu familia si prietenii o zi in centrul orasului.

Odata ce ati intrat in posesia autoturismului dorit, vizitati Curtea si Biserica Domneasca, ansamblu arhitectural ctitorit de Stefan cel Mare in perioada 1468-1475.

Inchirieri masini in weekend

Vreti sa evitati traficul si aglomeratia din oras? Apelati la serviciile de inchirieri masini ale agentiei rent a car Autonom Piatra Neamt. Conduceti 50 de km pana la Izvorul Muntelui, cunoscut si sub numele de Lacul Bicaz, un lac de acumulare format pe Bistrita, care a permis dezvoltarea unei atractive oferte de servicii de agrement in zona. De exemplu, va puteti plimba cu vaporasul sau inchiria salupe. De asemenea, merita sa vizitati Rezervatia de zimbri Dragos Voda si Manastirea Neamt.

Centre inchirieri masini Piatra Neamt

Stim ca timpul este o resursa pretioasa pentru dumneavoastra. De aceea, va oferim servicii de inchiriere auto cu maxima promptitudine si va livram masina inchiriata la orice adresa din oras, gratuit. Va asteptam la sediul agentiei Autonom de inchiriere masini Piatra Neamt, aflat la intrarea sudica in oras, pe str. Fermelor.

Inchirieri masini cu sofer

Aveti nevoie de un transfer rapid si in siguranta din Piatra Neamt spre alt oras sau invers, dar nu doriti sa conduceti dumneavoastra autoturismul inchiriat? Autonom va pune la dispozitie serviciul de inchirieri autoturisme cu sofer, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei.