Autonomi, la Bucharest Half Marathon 2015

Deja stiti ca noi, echipa Autonom Rent a Car, avem miscarea in ADN. Si nu doar pentru ca oferim de circa zece ani servicii de transport, inchirieri auto, ci si pentru ca suntem pasionati de sport si ne plac competitiile.

Iata premisele care ne-au determinat sa participam la evenimentul OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2015, ce a avut loc week-end-ul trecut (16-17 mai), in Piata Constitutiei din Capitala. Organizata de Asociaţia Bucharest Running Club (ABRC), cea de-a patra editie a competitiei a atras peste 12.000 de persoane, din peste 50 de tari.

Managerii nostri, Marius Stefan si Dan Stefan, alaturi de alti sase colegi, au alergat grupati in doua echipe de stafeta, fiecare echipa parcurgand un semimaraton (21 km). Alti doi colegi au participat la cursa individuala de 10,5 km, respectiv la semimaraton. Soare, dinamism, voie buna si spirit de intrecere in echipa – iata ingredientele unei zile reusite, in compania colegilor si prietenilor Autonom.

IMG-20150517-WA0000

Daca inca va mai intrebati de ce sa participati la o astfel de competitie, va recomandam sa incepeti deja antrenamentul pentru urmatoarea si sa va implicati fara regrete. Odata cu pulsul va vor creste si pofta de viata, relaxarea interioara, increderea in sine, dorinta si puterea de a schimba lumea. Suna bine, nu-i asa? Ne vedem la linia de start! Spor(t) in toate! 🙂