Ganduri si randuri de la clientii Autonom

Pentru noi, echipa Autonom Rent a Car, fiecare client este o misiune pe care ne straduim sa o indeplinim cu brio. De aceea, atunci cand primim un feedback pozitiv, ni se umple inima de bucurie stiind ca am reusit sa… livram fericire, vorba lui Tony Hsieh 🙂 Iata, de pilda, cateva randuri si ganduri primite recent de la clientii nostri:

Un client roman care a inchiriat o masina din Iasi ne-a scris asa: “Am fost foarte multumiti de serviciile oferite, de amabilitatea angajatilor si de gentiletea lor. Anul viitor vom apela din nou la serviciile dumneavoastra pentru ca a decurs totul foarte bine si nu au fost probleme cu nimic. Va multumim si sa continuati in acelasi fel.”

avatarbarbat

“Serviciu excelent oferit, upgrade free de la Dacie la Skoda, amabilitate, corectitudine, mai bine decat experienta din Suedia cu o companie mare. Recomand cu caldura! Si, desigur, voi mai folosi”, considera un alt client, care a utilizat o masina din Mures.

L.T. din Londra, care a apelat la noi pentru o masina in Craiova, apreciaza ca “The cars are quite new and clean, but the stars of this company are the staff, they are extremely helpful, polite and very pleasant to deal with, very happy with their service.” (“Masinile sunt chiar noi si curate, dar “vedetele” companiei sunt angajatii – politicosi si gata oricand sa ajute, e o placere sa colaborezi cu ei. Sunt foarte multumit de serviciile lor.”)

Iar un alt client britanic, care ne-a contactat pentru un autoturism in Bucuresti, ne-a scris: “Very good customer service. I am very pleased and happy with the cars we rented over the past 5 years. Reliable company.” (“Foarte buna relatia cu clientii! Sunt foarte incantat si multumit de masinile pe care le-am inchiriat in ultimii peste 5 ani. O companie de incredere.”)

Va invitam sa cititi si alte testimoniale in rubrica dedicata de pe site-ul nostru. Iar daca am avut onoarea sa va avem drept clienti, va rugam sa ne scrieti cum a fost colaborarea cu noi, daca masina si serviciile s-au ridicat la inaltimea asteptarilor voastre. Orice sugestii sau critici sunt oricand binevenite si apreciate, fiindca ne vor ajuta sa devenim mai buni. Va multumim! 🙂