Concurs “Autonomie in doi”

1507082_641102739260094_631164383_n

In cazul in care nu ati aflat inca, va instiintam ca pe pagina noastra de facebook este in desfasurare concursul “Autonomie in doi”, ce ofera castigatorului / castigatoarei spre utilizare un autoturism cu rezervorul plin, pentru un weekend intreg. Participantii sunt invitati sa explice, intr-o postare publica pe propria pagina de profil Facebook, ce destinatie ar alege pentru un weekend romantic, motivandu-si optiunile si taguind pagina Autonom. Juriul va alege cel mai interesant raspuns si va desemna castigatorul in 12 februarie.

Premiul va putea fi revendicat de la oricare dintre cele 37 de centre Autonom din 24 orase ale tarii, urmand ca norocosul castigator sa preia masina si sa se foloseasca de aceasta  intr-unul dintre weekend-urile lunii februarie (de vineri – ora 15:00, până luni – ora 12:00). Sunt eligibili pentru premiu participantii care au dat “Like” paginii de Facebook Autonom Rent-A-Car, iar conducatorul autoturismului trebuie sa aiba peste 21 de ani si sa detina permis auto de cel putin un an. Mai multe detalii despre conditiile de participare si mecanismul concursului aflati consultand regulamentul.

Cristina Dinu, inscrisa in concursul “Autonomie in doi” ne-a marturisit ca ar alege muntele ca destinatie romantica, pentru a sa atmosfera de poveste. George Mihai Iacob a ales marea, pentru ca iarna este cea mai frumoasa. Irina Bartolomeu duce dorul Maramuresului, meleaguri cu “traditii vechi din mosi-stramosi, case nealterate de vremuri, miros de jumari proaspete si slana afumata bine, mamaliguta topsita straturi-straturi, pancove ori smantana din’a groasa abia adusa de la stana, patul inalt de langa vatra si acea caldura sufleteasca a unor oameni atat de simpli…”.

Dar pentru voi, calatori autonomi, care este cea mai frumoasa destinatie pentru un weekend romantic, pe unde va poarta gandul si dorul? Inscrieti-va in concursul nostru pana luni, 10 februarie, ora 23:59, si, pentru autorul celui mai inspirat raspuns, dorul de duca isi va afla alinarea… Pentru ca, in acest februarie, autonomia se imparte la doi. Si pentru ca povestile si gandurile frumoase merita a fi impartasite intre noi toti. Succes!

Update:

Dragii nostri, in 12 februarie, juriul alcatuit din reprezenti a zece agentii Autonom din toata tara au desemnat castigatorul concursului “Autonomie in doi”, anume – Irina Bartolomeu. Aceasta si-a luat in primire premiul inca de vineri, 14 februarie, si s-a bucurat alaturi de cei dragi, pentru un weekend intreg, de confortul si facilitatile unui Volkswagen Golf VII, cu plinul facut. Va redam integral raspunsul Irinei Bartolomeu la cerinta concursului si desemnat de juriul Autonom drept castigator.

“Dau timpul in urma cu 15 ani, cand eram… tineri, frumosi si nebuni. Si liberi. Cand ne purtau pasii pana la epuizare prin satele acelea rasfirate ale unui tinut de legenda, acolo unde se inalta semet Gutaiul, acolo unde oamenii mai folosesc culorile naturale, straiele ancestrale – guba si cioarecii, cojocul cu sute de oglinzi pentru a speria dracii cand isi vad chipul in vartejul jocului… Acolo unde oamenii sunt liberi si unde traditiile inca se mai tin. Traditii vechi din mosi-stramosi, case nealterate de vremuri, miros de jumari proaspete si slana afumata bine, mamaliguta topsita straturi-straturi, pancove ori smantana din’a groasa abia adusa de la stana, patul inalt de langa vatra si acea caldura sufleteasca a unor oameni atat de simpli… Acesta-i Maramuresul… “

Iata si cateva fotografii cu inspirata castigatoare Irina Bartolomeu, realizate la scurt timp dupa ce si-a luat in primire premiul:

Vesti bune si pentru ceilalti participanti la concurs! Cu totii au primit o reducere de 10% din costul inchirierii unei masini, reducere valabila pana la sfarsitul anului 2014.

Va multumim!