Dan Stefan, speaker la conferinta “Antreprenor, caut finantare”

DanStefan_WallStreet

Joi, 24 septembrie 2015, Dan Stefan, co-fondator si manager Autonom, a participat la cea de-a cincea editie a conferintei “Antreprenor, caut finantare”, unde a vorbit despre conditiile pe care un start-up trebuie sa le indeplineasca pentru a atrage un investitor, dar si despre viziunea oamenilor de afaceri romani.

Cu o experienta de peste 10 ani in antreprenoriat, Dan Stefan a precizat ca niciun investitor nu acorda o finantare pentru un start-up daca nu are suficiente motive sa creada ca isi poate recupera banii sau ca poate obtine profit.

Totodata, co-fondatorul Autonom le-a sugerat antreprenorilor aflati la inceput de drum sa nu se grabeasca in atragerea unui investitor in afacerea lor. “Cu cat amanati mai mult acest moment, cu atat firma se va dezvolta si va valora mai mult”, considera Dan Stefan, recomandare impartasita si de Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria.

In ceea ce priveste viziunea oamenilor de afaceri romani, Dan Stefan considera ca firmele romanesti sunt “mai defensive, nu vand atat de repede, nu avem mentalitate de cuceritori”, punctand, in schimb, atuurile afacerilor de familie, care au depasit cel mai bine perioada de criza economica.

Va invitam sa aflati mai multe din articolul publicat de Wall Street.