Autonom, alaturi de Junior Chamber International Constanta

evenimentJCI3

In calitate de partener de mobilitate, Autonom Rent-A-Car s-a implicat in buna desfasurare a seminarului “The art of networking”, sustinut de Filipe Carrera si organizat de Junior Chamber International (JCI) Constanta, vineri, 31 ianuarie, la Hotel Ibis. Filipe Carrera se numara printre cei mai populari speakeri la ora actuala, fiind distins de catre organizatia Junior Chamber International (JCI) cu titlurile de “Cel mai apreciat trainer din Europa” si “Cel mai apreciat trainer din lume”.

Echipa Autonom a pus la dispozitia organizatorilor evenimentului o masina cu sofer, care i-a dus in siguranta la Constanta pe speakerul oaspete si pe Oana Radu, membra JCI Constanta care l-a intampinat la Otopeni.

evenimentJCI2

Urmatoarea interventie a speakerului Filipe Carrera va avea loc in cadrul workshopului organizat de JCI Constanta pe 8 februarie, cu urmatoarele teme: „Cum sa creezi o prima impresie buna”, „Cum te ajuta tehnicile NLP la imbunatatirea retelei sociale”, „Cum sa transformi un contact intr-o relatie”, „Comunicarea eficienta in reteaua sociala”. Cu acest prilej, va sustine o prezentare si trainerul NLP Cornel Marcu, Director Programe Mind Evolution.

Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala cu peste 200.000 de membri (lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani) din peste 100 de tari. Organizatia isi propune „a fi cea mai importanta retea globala de tineri activi”, iar misiunea sa este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”. Printre membrii marcanti ai Junior Chamber International s-au remarcat, de-a lungul timpului, personalitati precum Kofi Annan, George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, Jacques Chirac sau Printul Albert de Monaco. In Romania, Junior Chamber International (JCI) s-a infiintat in anul 2002, la Bucuresti, in prezent existand organizatii locale in mai multe orase, precum Constanta, Brasov, Timisoara sau Iasi. Filiala constanteana a organizatiei este condusa de Alina Munteanu.