Hai, Romania, la Aeromania!

9 2

Daca aveti drum pe litoral in week-end si parca ati vrea sa schimbati putin rutina hotel-plaja-restaurant/club, va propunem un eveniment… la inaltime 🙂

Unde oare puteti avea parte de spectacole de acrobatie aeriana, concerte, targ de aviatie, expozitie de aeronave, masini de epoca, motociclete si balon cu aer cald, zboruri si salturi cu parasuta, adica distractie totala? La o noua editie a evenimentului Aeromania, ce va avea loc sambata, 4 iulie 2015, la Aeroportul Tuzla din localitatea omonima, judetul Constanta.

In cadrul evenimentului, va vor ridica adrenalina:

 • Yakarii Acrobati – cu trei aeronave YAK 52;
 • Jurgis Kairys – multiplu campion mondial de acrobatie aviatica, cu JuKa – dupa aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul, pe 24 septembrie 2014;
 • Ali Ozturk – pilotul turc care zboara biplanul Pitts S-2, numit “Purple Violet”;
 • Lotul National de Acrobatie – cu 5 aeronave Extra 300 si Extra 300 L;
 • aeronavele apartinand REGIONAL AIR SERVICES (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 si Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin);
 • supersonice MIG 21 Lancer;
 • parasutistii coordonati de Adrian Constandache;
 • Blue Wings – cu 7 parasutisti ai Aeroclubului Romaniei (lansari din Airvan Ga8);
 • John Balon – cu un balon cu aer cald;
 • avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028
 • si altii, ne informeaza, printr-un comunicat de presa, organizatorii Aeromania 2015, respectiv Asociatia Regionala pentru Promovarea Aviatiei si operatorul privat de aviatie Regional Air Services.

Totodata, vor sustine concerte artistul Mihai Margineanu – el insusi fost elev al scolii de pilotaj organizatoare, precum si trupe de prestigiu international, al caror nume organizatorii il tin inca secret. Evenimentul se va incheia cu un spectacol pirotehnic realizat de patru avioane alias Air Bandits.

Printre altele, va asteapta standuri cu atractii pentru piloti si viitori piloti, indiferent de varsta: de la Flying Toys, la produse pentru profesionisti. Parintii pot veni fara grija insotiti de copii; cei mici se vor putea juca intr-un spatiu special amenajat si supravegheat.

Intrarea este gratuita pentru publicul larg, iar cei care doresc sa vada spectacolul din prima linie a spatiului public si sa aiba acces la zona special rezervata de terase, precum si servicii incluse (zboruri si/sau salturi cu parasuta si Hangar Party), pot opta pentru bilete VIP.

Daca v-am convins sa mergeti la Aeromania 2015 si aveti trebuinta de o masina pentru a ajunge acolo, nu uitati ca ai nostri colegi de la agentia Autonom Constanta, precum si celelalte 37 de centre de inchiriere din 24 de orase ale tarii, in functie de locul vostru de plecare, va stau la dispozitie cu diverse modele auto, pentru toate gusturile si buzunarele. Click pe www.autonom.ro/ro/rezervari pentru a va alege masina si perioada dorita!

Deci, ne vedem acolo? 🙂 Distractie frumoasa la mare si pe curand!