Antreprenori autonomi pe scena, la Clubul Intreprinzatorului Roman

Cum viata personala si profesionala ne scoate adesea in cale tot felul de provocari si evenimente din care avem de invatat, ne-am decis sa vi le impartasim si voua ca sa ne serveasca tuturor ca sursa de inspiratie. Bineinteles, tare ne-am bucura sa ne scrieti si voi ce-ati mai aflat si invatat, ca sugestiile si informatiile utile sunt intotdeauna binevenite.

De pilda, foarte plin de invataminte s-a dovedit a fi trainingul “Antreprenori pe scena” dedicat aniversarii a 5 ani de la infiintarea Clubului Intreprinzatorului Roman de catre Banca Transilvania. Trainingul a avut loc pe 17 noiembrie 2011, la Bucuresti, si a fost moderat de Andy Szekely, cunoscut antreprenor, trainer, autor si public speaker.

Daca sunteti curiosi sa vedeti ce au in comun performanta sportiva si performanta antreprenoriala si sa aflati cateva “secrete” esentiale pentru succesul unui antreprenor, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos: un interviu-fulger cu Dan Stefan, general manager Autonom Rent a Car, si Andrei Postoaca, fondator si director general executiv al companiei Clintelica. Vizionare placuta!