Noile Renault Captur si Clio din flota Autonom

Ca in fiecare an, la inceputul sezonului de vacante, ne innoim parcul auto pentru a fi pregatiti sa deservim valul de solicitari din lunile de vara. Suntem mandri sa va putem oferi de fiecare data masini noi, in cea mai buna stare de functionare.

IMG_6613

De data aceasta, avem bucuria sa va asteptam cu un lot de 80 de masini Renault Captur si 130 Renault Clio. Crossover-urile au intrat de curand in flota noastra si sunt pregatite sa va tina companie in concedii, drumetii, vizite, iesiri, cumparaturi, picnicuri si multe altele, iar berlinele compacte, usor de manevrat si cu consum redus sunt ideale atat pentru plimbari urbane, cat si pentru excursii in familie. Va invitam sa faceti cunostinta 🙂

Renault Captur, fie el alb cu negru sau negru cu alb, vine atat in varianta Diesel, cat si pe benzina, in versiunile Zen si Intens (motorizare Energy TCe 90 si TCe 120 EDC, 90 CP, nivel de poluare Euro 6); de asemenea, are functia stop & start cu recuperarea energiei la franare, consum mixt de 5,1 si portbagaj cu o capacitate de 377 pana la 1235 l – incap bagajele intregii familii, cand plecati in vacanta. Masinile sunt dotate cu sistem multimedia de navigatie Media Nav Evolution, ce include ecran tactil de 7 inci, radio, Bluetooth, USB, jack, handsfree si harta Romaniei.

Mai multe informatii despre noul lot va invitam sa aflati din urmatorul material video, oferit de Serus, partenerul nostru de incredere, care ne aprovizioneaza deja de ani buni cu diverse modele Renault:

Noile Renault Clio nu se lasa mai prejos: au motorizare 1,2 16V 75CP, Energy TCe 90 si TCe 120 EDC pe benzina, in versiunile Zen si Intens, cu nivel de poluare Euro 6 si consum mixt de 4,6. Printre punctele forte se numara si senzorii de parcare spate, functia stop & start cu recuperarea energiei la franare si, desigur sistem multimedia radio, Bluetooth, USB, AUX si handsfree. Portbagajul va ofera 300 l de spatiu de depozitare.

Modelele Renault sunt gata de drum si abia asteapta sa va intampine la bord. Avem o presimtire ca va veti lasa CAPTURati de senzatia de confort si manevrabilitatea pe care le ofera si ca le veti surprinde cu itinerarii pitoresti. Cat despre Clio, deja stim ca multi clienti le apreciaza si le solicita, drept pentru care ne-am si innoit flota cu un lot mai proaspat si consistent 😉 Daca sunteti curiosi sa le testati la drum lung, va invitam sa le rezervati!

Odata cu aceste achizitii, flota Autonom depaseste 2300 de unitati – aveti de unde alege, berechet!

Drum bun si vacante frumoase va dorim de pe acum!

Foto Renault Clio: Dragos Asaftei