Ateliere de Antreprenoriat

Au trecut aproximativ 10 ani de la lansarea Autonom Rent a Car. 10 ani in care am invatat si am construit multe, in care am inovat, am perseverat si am descoperit atat de multe despre potentialul afacerii, despre clientii nostri si mai ales despre noi. Si fiindca stim cat de pretios poate fi chiar si un feedback sincer la inceput de drum in antreprenoriat, suntem alaturi de cei care au curajul sa viseze si sa-si puna planurile in aplicare.

Sambata, 6 iunie 2015, am avut bucuria sa participam la sesiunea “Planul de afacere” din cadrul celei de-a cincea editii a evenimentului “Ateliere de Antreprenoriat” – un program dedicat celor care isi doresc sa faca performanta in afaceri, care au idei si initiativa si doresc sa invete din experienta altor antreprenori. Pentru ca dezvoltarea personala face parte din vizunea noastra pentru dezvoltarea companiei, a societatii si a mediul antreprenorial din Romania, ne dorim sa dam cat mai mult inapoi din cee ace am invatat pana acum, in cei aproape 10 ani de activitate si nu numai.

AteliereAntreprenoriat

Tocmai de aceea, alaturi de Bogdan Tudor – CEO la Class IT Outsourcing si Sergiu Negut – investitor si Associate Partner la frufru si 2Parale, Marius Stefan – fondator si CEO Autonom Rent a Car – le-a prezentat cursantilor, actuali sau viitori antreprenori, o serie de notiuni si exercitii menite sa-i ajute sa-si contureze propriul plan de afaceri, sa-si inteleaga mai bine potentialii clienti si sa-si creeze oferta de produse sau servicii in consecinta.

Marius Stefan (foto) le-a prezentat cursantilor cum sa puna bazele excelentei in servicii, prin dezvoltarea unei culturi organizationale puternice si a unui sistem intern care sa asigure furnizarea serviciilor promise (Excelenta in servicii = designul serviciilor + cultura organizationala).
De asemenea, Marius le recomanda antreprenorilor la inceput de drum sa se bazeze pe dezvoltarea unui lucru care sa le aduca avantaje competitive deoarece “nu poti fi bun la toate lucrurile”.

Mai multe recomandari de la antreprenorii prezenti la eveniment puteti afla aici.

Pe 20 iunie a.c. va avea loc urmatorul atelier din cadrul programului, dedicat leadershipului, iar preinscrierile pentru urmatoarea editie Ateliere de Antreprenoriat (12 septembrie – 5 decembrie 2015) deja a inceput. Doritorii isi pot rezerva un loc aici.

Pana la noi vesti, va dorim sa aveti initiativa si succes in afaceri! 🙂